DONATEURS

De donateur, hun talenten en hun verhalen uitgelicht.

Donateur uitgelicht: Payt

Geregeld brengt Talentboek een donateur onder de aandacht in de rubriek ‘Donateur Uitgelicht’. Als bedankje voor de donatie, maar ook om talenten te inspireren. Want wat zijn de achterliggende redenen van de donateurs? En hoe willen ze op de hoogte gehouden worden van je sportieve prestaties? Deze keer Payt dat geautomatiseerd debiteurenbeheer levert.

Even voorstellen

Sander Kamstra, Gronings ondernemer en oprichter van Payt, automatiseerder voor debiteurenbeheer en hoofdsponsor van FC Groningen.

Aan welk talent hebben jullie een donatie gegeven?

Mart Karsenbarg

Wie is Mart?

Mart Karsenbarg is uniek. Hij is amateur golfer op hoog niveau en squasher met een NOC*NSF status. In alles wil hij het beste uit zichzelf halen. Zijn huidige doel is professioneel golfer te worden. Daarvoor heeft hij een crowdfundingcampagne op Talentboek

Om welke redenen hebben jullie de donatie gegeven?

Payt stimuleert talenten hun doelen na te jagen. Mart is bereid hard te werken voor zijn doelen. Dat is mooi om te zien.

Volgen jullie ook de sportieve prestaties van Mart?

Jazeker, wij worden bij alle toernooien op de hoogte gehouden.

Vragen jullie nog een tegenprestatie?

Wij vragen een vermelding waar mogelijk. Dat vinden wij wel een voorwaarde.

Heb je een tip voor de talenten die een sponsor zoeken?

Zoals water naar beneden stroomt, vloeit geld over het algemeen ook naar de logische plekken. Duidelijk zijn over je doelen en laten zien dat je bereid bent ervoor te gaan is denk ik het beste om sponsoren over te halen. Maar het is niet makkelijk hoor, achter de droom van een talent te staan.  

Zoals water naar beneden stroomt, vloeit geld over het algemeen ook naar de logische plekken.