Partners

VELE PARTNERS MAKEN TALENTBOEK MOGELIJK. DOET U MEE?
  • Home
  • Hoofdpartner nh1816

Hoofdpartner nh1816

Stichting NH1816

Hoofdpartner

“De wens van Talentboek is dat het complete gedoneerde bedrag bij de talenten terecht komt en dat wij niets achter hoeven te houden om de back office te kunnen bekostigen. ”, aldus Yvonne van Gennip. “Stichting Goede Doelen Nh1816 maakt dit mogelijk door €250.000 aan Talentboek te schenken. Wij zijn hier ontzettend blij mee.”

Wat is de Stichting Goede Doelen Nh1816?

Nh1816 Verzekeringen neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Een deel van de winst die het bedrijf maakt, geeft zij terug aan de samenleving. Niet door elke verzekerde een marginaal premievoordeel te gunnen, dat nauwelijks als een voordeel wordt herkend. Maar door maatschappelijk relevante projecten financieel mede mogelijk te maken.Dat doen wij via onze Stichting Goede Doelen die landelijke, regionale en lokale projecten op diverse gebieden ondersteunt. Zodat die voor iedereen behouden en toegankelijk blijven. Nu en in de toekomst.In tijden dat bezuinigingen iedereen raken, leveren wij daarmee een bijdrage aan het leefbaar houden van wat we samen hebben opgebouwd en graag in stand willen houden.

"Het ondersteunen en mede mogelijk maken van Talentboek past uitstekend bij de ambities van onze stichting. Vanuit de stichting dragen we graag bij aan de talentontwikkeling in de sport alsmede de ambities, het ondernemerschap en de drive van de individuele sporters. Resultaatgericht en betrokken, samen staan we sterker."

Hein Aanstoot - Voorzitter Stichting Goede Doelen NH1816
 

Dorpsstraat 820
Oudkarspel
T 0226 33 18 16

NH1816 website