Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

Talentboek Utrecht

Goed nieuws voor talenten, donateurs en sponsoren uit Utrecht!

Talentboek Utrecht is op 13 februari gelanceerd door de gemeente Utrecht en Sport Utrecht. Daarmee zijn ze de eerste gemeente in Nederland die een eigen pagina op Talentboek heeft waarop lokale talenten en teams zich presenteren aan sponsoren en donateurs.

Ben jij al een talent op Talentboek en woon je in Utrecht, dan krijg je van ons vanzelf een doorplaatsing op de Utrecht-pagina.

De inschrijving is gestart

Doe mee aan de Giathlon en zwem, loop en fiets voor het Yvonne van Gennip Talent Fonds

SCHRIJF JE IN als bedrijventeam en sta op 7 april aan de start van dit unieke evenement. Je hebt nog genoeg tijd om fit aan de start te staan én om minimaal € 150,- p.p. op te halen voor de gehandicaptensport! De opbrengst van Giathlon’19 komt ten goede aan het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Fonds Gehandicaptensport.

INTERACTIEVE WORKSHOP "MENTALE ASPECTEN" (DEELNAME GRATIS)

Op dinsdag 20 november om 20:00 organiseert het 'Netwerk Ouders Sporttalenten' een interactieve workshop rond het thema 'Mentale aspecten'. De workshop wordt gegeven door sportpsychologe Daniëlle van der Klein-Driesen (auteur 'GAS en REM in de sport') en vindt plaats in het Topsportcentrum Rotterdam.

Uw gemeente als partner van Talentboek

Met een partnerpagina geven gemeenten, regioverbanden en provincies hun talenten, verenigingen en andere sportprojecten een enorme boost.

Hoe doen wij dat?

  • Met een op maat gemaakte partnerpagina op deze website bereikbaar via www.talentboek.nl/uwregio.
  • Op deze pagina staat een overzicht van uw talenten met zoekfilters als type sport en sportstatus.
  • Ook kunnen hier verenigingen en andere sportorganisaties gaan starten met een crowdfundingcampagne.
  • Uw talenten en organisaties maken gratis gebruik van onze website, helpdesk en donatie-module met kosteloos iDEAL-gebruik. Zo gaat van elke donatie 100% naar het talent.
  • Uw partnerpagina wordt aangeboden in de huisstijl van uw gemeente/provincie met vermelding van uw logo en de logo’s van uw samenwerkende partners en sponsoren.

Doe mee aan Talent Centraal 2018

Hey Talent!

We gaan alweer het derde jaar van Talent Centraal in en ook komend jaar zijn we op zoek naar talenten uit de sport, kunst en cultuur die ondersteuning zoeken. Talent Centraal, een initiatief van Talentboekpartner ABN AMRO, ondersteunt een select gezelschap talenten binnen verschillende thema's. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sponsoring of crowdfunding, social media, time-management, pers en mentale weerbaarheid.