Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

Slot-Event Talent Centraal

Zaterdag 24 maart komen de talenten van het tweede jaar van Talent Centraal alweer voor de laatste keer bij elkaar. Een jaar lang hebben deze kampioenen van de toekomst inspirerende workshops bij kunnen wonen binnen de domeinen geld, imago, kennis en carrière en ondersteuning ontvangen van de samenwerkende organisaties Helden, Sportmaatschappij, Sporttop en Talentboek.

 

Heb je interesse om deel te nemen aan het komende jaar Talent Centraal, stuur dan alvast een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In april ontvang je dan meer informatie.

 

Het afgelopen jaar heeft Talentboek workshops georganiseerd over crowdfunding, sponsoring en je persoonlijke boekhouding, Helden verzorgde workshops over imago, De Sportmaatschappij over je maatschappelijke carrière  en Sporttop over kennis en mentale zaken.

 

Tijdens het slot evenement op 24 maart in het Olympisch Stadion stellen de talenten hun laatste vragen aan deze samenwerkende partijen en stellen ze hun nieuwe doelen voor de komende jaren. Ze worden daarbij geïnspireerd door verhalen van shorttrackster Sanne van Kerkhof, ex prof voetballer Abel Tamata en balkunstenaar Joshua Agteres.

 

Meer informatie: www.talentcentraal.nl.

 

Talent Centraal is mogelijk gemaakt door Talentboek-partner ABN AMRO.