Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

talentboek nieuws

Esmée wint goud!

“Geen woorden voor”, dat zei Esmée na haar gouden race in Pyeongchang. Talentboek feliciteert Esmée, maar snapt dit sprookje ook niet helemaal.

Vorig jaar nog spaarde Esmée op Talentboek voor een paar Maplez-ijzers. Met die nieuwe ijzers onder haar schaatsen reed ze in november in de B-groep tijdens de Wereldbeker in Stavanger de snelste tijd van alle Nederlandse vrouwen.

Donateur Uitgelicht: Topsport Zaanstreek

Geregeld brengt Talentboek een donateur onder de aandacht in de rubriek ‘Donateur Uitgelicht’. Als bedankje voor de donatie, maar ook om talenten te inspireren. Want wat zijn de achterliggende redenen van de donateurs? En hoe willen ze op de hoogte gehouden worden van je sportieve prestaties? Deze keer Topsport Zaanstreek.

Even voorstellen

Topsport Zaanstreek, Jaap Conijn (foto) en Kees Komen

Aan welk talent hebben jullie een donatie gegeven?

Wij hebben aan diverse talenten een donatie gegeven in 2017. Onder meer aan:

Win Van der Valk Hotelarrangementen

Dankzij Van der Valk Hotels heeft het prijzenpakket voor de Telesport-actie zich fors uitgebreid. Bij een donatie op elke Telesport-talent maak je het komende jaar ook kans op prachtige arrangementen bij de Van der Valk Hotels in Emmeloord, Haarlem, Leeuwarden, Sneek en Wolvega.

Telesport-talent wk 05 - Sander Nooij

Sander Nooij: Daar komt de schutter

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat dat pistoolschutter SANDER NOOIJ (20) uit Purmerend.

Toen hij als veertienjarige rondkeek op de Open Dag van de schietvereniging in Purmerend dacht Sander Nooij: 'Dit is wat ik zoek'. Hij kon zich meteen aanmelden als lid. Sindsdien maakt hij een stormachtige ontwikkeling door als pistoolschutter.

Telesport Talent week 6 - Kanopolo

Kanopoloteams vol ambitie

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen die financiële hulp goed kunnen gebruiken. Deze week zijn dat de Nederlandse kanopoloteams onder 21 jaar.

In een kleine sport als kanopolo komt Nederland soms tot grote daden. Oranje (heren) werd in 2004 en 2012 wereldkampioen.

Telesport Talent week 6 - Daniël en Koen

Daniël en Koen vertrouwen elkaar blindelings

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week zijn dat Daniël Knegt (34, Hazerswoude) en Koen de Leeuw (25, Waddinxveen) die als duo uitkomen op de paratriatlon.

Daniël Knegt is blind. Hij raakte zijn zichtvermogen kwijt ten gevolge van een ernstig ongeval in 2005 waar hij als militair bij betrokken was. Zijn hoofd was verbrijzeld.

Telesport-talent wk 04 - Naomi Visser

Naomi Visser topper tussen turntoppers

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat dat turnster NAOMI VISSER (16) uit Papendrecht.

Wie in een ‘grote’ sport als het turnen de internationale top wil bereiken, moet er al op jonge leeftijd heel veel voor over hebben. Dertig uur trainen per week is eerder regel dan uitzondering.