Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

talentboek nieuws

Talentboek Utrecht

Goed nieuws voor talenten, donateurs en sponsoren uit Utrecht!

Talentboek Utrecht is op 13 februari gelanceerd door de gemeente Utrecht en Sport Utrecht. Daarmee zijn ze de eerste gemeente in Nederland die een eigen pagina op Talentboek heeft waarop lokale talenten en teams zich presenteren aan sponsoren en donateurs.

Ben jij al een talent op Talentboek en woon je in Utrecht, dan krijg je van ons vanzelf een doorplaatsing op de Utrecht-pagina.

De inschrijving is gestart

Doe mee aan de Giathlon en zwem, loop en fiets voor het Yvonne van Gennip Talent Fonds

SCHRIJF JE IN als bedrijventeam en sta op 7 april aan de start van dit unieke evenement. Je hebt nog genoeg tijd om fit aan de start te staan én om minimaal € 150,- p.p. op te halen voor de gehandicaptensport! De opbrengst van Giathlon’19 komt ten goede aan het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Fonds Gehandicaptensport.

Telesport Talent week 50 - Arjan Knipping

Arjan Knipping: jonge vader die topzwemmer wil zijn

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen die financiële hulp goed kunnen gebruiken. Deze week is dat zwemmer Arjan Knipping (24) uit Eindhoven.

Telesport Talent week 48 - Stef Brandsen

Schaatser Stef Brandsen: ‘De start is mijn wapen’

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen die financiële hulp goed kunnen gebruiken. Deze week is dat schaatser Stef Brandsen (19) uit Woerden.

Stef Brandsen kon als achtjarig schaatsertje nog maar amper pootje over toen hij al verkondigde ooit naar de Olympische Spelen te willen. Elf jaar later heeft hij die ambitie nog steeds.

Telesport Talent week 51 - Eline Gabriele

IJshockeygoalie Eline Gabriele staat haar mannetje

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen die financiële hulp goed kunnen gebruiken. Deze week is dat ijshockeyster Eline Gabriele (16) uit Zoetermeer.