Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

talentboek nieuws

NOC*NSF Talentdag 24 november 2019: Ben of ken jij die nog niet ontdekte topsporter?

Op zondag 24 november organiseert TeamNL voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar de TeamNL Talentdag. Daarbij zoekt TeamNL jongeren die bepaalde kenmerken bezitten, het maximale uit zichzelf willen halen en de aanwezige sporten nog niet beoefenen. Voor laat-specialisatie sporten en enkele andere sporten met een paar dominante onderscheidende kenmerken loont het namelijk om gericht op zoek te gaan naar kansrijke sporters buiten de eigen sport. De sporten die deelnemen zijn (Beach)volleybal, Roeien, Atletiek, Triathlon, Baanwielrennen en Basketball.

De deelnemende sporten worden op basis van kenmerken onderverdeeld in drie profielen:

  • Lang & Sterk (jongens zijn langer dan 1.95m en meisjes langer dan 1.85m),
  • Explosief & Snel (jij kan erg snel sprinten en heel goed springen)
  • Uithoudingsvermogen (jij bent erg goed in de shuttle run test)

Ken jij iemand die deze kenmerken bezit? Of ben jij dit zelf? Verwijs hem of haar door of ga zelf naar onze site voor meer informatie en aanmelden: www.ikwistnietdatikhetinmehad.nl

Talentboek Utrecht

Goed nieuws voor talenten, donateurs en sponsoren uit Utrecht!

Talentboek Utrecht is op 13 februari gelanceerd door de gemeente Utrecht en Sport Utrecht. Daarmee zijn ze de eerste gemeente in Nederland die een eigen pagina op Talentboek heeft waarop lokale talenten en teams zich presenteren aan sponsoren en donateurs.

Ben jij al een talent op Talentboek en woon je in Utrecht, dan krijg je van ons vanzelf een doorplaatsing op de Utrecht-pagina.

Telesport Talent week 51 - Eline Gabriele

IJshockeygoalie Eline Gabriele staat haar mannetje

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen die financiële hulp goed kunnen gebruiken. Deze week is dat ijshockeyster Eline Gabriele (16) uit Zoetermeer.

De inschrijving is gestart

Doe mee aan de Giathlon en zwem, loop en fiets voor het Yvonne van Gennip Talent Fonds

SCHRIJF JE IN als bedrijventeam en sta op 7 april aan de start van dit unieke evenement. Je hebt nog genoeg tijd om fit aan de start te staan én om minimaal € 150,- p.p. op te halen voor de gehandicaptensport! De opbrengst van Giathlon’19 komt ten goede aan het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Fonds Gehandicaptensport.

Telesport Talent week 50 - Arjan Knipping

Arjan Knipping: jonge vader die topzwemmer wil zijn

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen die financiële hulp goed kunnen gebruiken. Deze week is dat zwemmer Arjan Knipping (24) uit Eindhoven.

Telesport Talent week 48 - Stef Brandsen

Schaatser Stef Brandsen: ‘De start is mijn wapen’

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen die financiële hulp goed kunnen gebruiken. Deze week is dat schaatser Stef Brandsen (19) uit Woerden.

Stef Brandsen kon als achtjarig schaatsertje nog maar amper pootje over toen hij al verkondigde ooit naar de Olympische Spelen te willen. Elf jaar later heeft hij die ambitie nog steeds.