Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

Goed nieuws lancering nieuwe website!

Talentboek heeft inmiddels al ruim 600.000,- aan donaties opgehaald! We zijn dan ook trots om je te melden dat er komende weken verschillende grote vernieuwingen gepland staan voor Talentboek. De komende periode gaan we met heel Talentboek voor GOUD! Lees snel verder..

Organisatie

Allereerst kunnen we je melden dat Talentboek vanaf 1 juli 2017 valt onder het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Yvonne, (drievoudig Olympisch kampioen schaatsen in 1988!) zal zich dan vanuit haar eigen fonds 100% gaan richten op de ontwikkeling en ondersteuning van jullie als talenten. Merel Bas heeft 7 jaar lang voor Talentboek gewerkt als talentbegeleider, maar stopt met deze werkzaamheden. Merel treedt toe tot de toetsingscommissie van het fonds. Haar taken binnen Talentboek worden overgenomen vanaf 1 juli  door talentbegeleider Pelle Baas. Pelle is al jaren zeer actief betrokken bij de begeleiding van talenten en crowdfunden. We zijn daarom ook bijzonder blij dat hij ons team komt versterken!

Website

Op maandag 12 juni 2017 lanceren we een geheel vernieuwde versie van Talentboek.nl Deze nieuwe Talentboek-site zit bomvol nieuwe functies, verbeterde functionaliteiten en een nóg betere manieren van delen van jouw donatiedoel. Zo kun je bijvoorbeeld coverfotos toevoegen om je donatiedoel je eigen unieke uitstraling te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe website je heel veel plezier zal geven in het crowdfunden op Talentboek en zal bijdragen aan nóg meer donaties! We zijn heel benieuwd naar je reacties op de nieuwe website! Talentboek.nl is hierdoor offline van 9 tot 12 juni 2017

LET OP: het website adres van je donatiedoel zal op de nieuwe website anders zijn dan op de oude website. Pas dit dus overal waar je je donatiedoel hebt gedeeld aan. 

Groetjes, 

Namens het Talentboek team, 

Yvonne en Merel 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-28827871