Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

  • Home
  • Nieuws
  • Opleiding sportmarketing voor talenten en topsporters

Opleiding sportmarketing voor talenten en topsporters

Misschien is de opleiding Sportmarketing van de Johan Cruijf Academy wel iets voor je!

Heb je een havo, vwo of mbo-4-diploma en maak je deel uit van de nationale top in jouw sport in jouw leeftijdsklasse? Misschien is de opleiding Sportmarketing van de Johan Cruijf Academy wel iets voor je! 

Waarom de Johan Cruijf Academy? Op de Johan Cruyff Academy staan zowel je studie als je topsportcarrière centraal. Je gaat twee à drie dagen naar school. Daarnaast studeer je zelfstandig met behulp van internet, zodat je ook tijdens sportcompetitie en (bijvoorbeeld) een verblijf in een trainingskamp je studie kunt voortzetten. De opleiding is een leerroute van de hbo-opleiding Commerciële Economie binnen de Faculteit Business en Economie van de Hogeschool van Amsterdam.

Johan Cruijff wist als geen ander dat sporters een aantal specifieke kwaliteiten bezitten, zoals betrokkenheid en prestatie en doelgerichtheid. Met dergelijke kwaliteiten en via onze ‘Cruyffiaanse’ opleidingen, kunnen zij succesvolle professionals worden in de sportwereld. Want aldus Johan: Niemand kan de belangen van de sport beter dienen dan iemand met het hart van een sporter.

Klik hier voor de opleidingsbrochure.