Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

talentboek nieuws

Aanbod voor talent

Talentboek is altijd op zoek naar organisaties die een meerwaarde kunnen hebben voor Talentboek en de talenten. Deze keer hebben we vier partijen gevonden die interessant zijn.  In dit artikel vind je hun aanbod. Kijk snel of er iets voor je bijzit en reageer!

Esmee plaatst zich voor de Olympische Spelen

“Helemaal te gek, ik kan het bijna niet geloven”, dat mailde Esmee Visser ons na haar plaatsing voor de 5.000 m op de Olympische Spelen. Tijdens het Olympisch Kwalificatietoernooi afgelopen zaterdag in Heerenveen reed Esmee in de slotrit een fantastische tijd van 6.56,60. Met dit persoonlijke record was ze maar een fractie langzamer dan Annouk van der Weijden die eerste werd. Met haar tweede plaats ontving de pas 21 jarige Esmee een ticket voor Pyeongchang, Zuid-Korea.

Esmée wint goud!

“Geen woorden voor”, dat zei Esmée na haar gouden race in Pyeongchang. Talentboek feliciteert Esmée, maar snapt dit sprookje ook niet helemaal.

Vorig jaar nog spaarde Esmée op Talentboek voor een paar Maplez-ijzers. Met die nieuwe ijzers onder haar schaatsen reed ze in november in de B-groep tijdens de Wereldbeker in Stavanger de snelste tijd van alle Nederlandse vrouwen.

Kim Monsieur – Talent Centraal

Het eerste jaar Talent Centraal is bijna voorbij. 40 talenten hebben deelgenomen aan het speciale jaarprogramma waarin ze zichzelf op de thema’s carrière, geld, kennis en imago hebben bijgespijkerd tijdens de vier bootcamp-dagen. Talent Centraal helpt talenten dichter bij hun doel te komen. De twintigjarige paralympisch alpine skiester Kim Monsieur deed ook mee. Zij was aanwezig op alle vier de bootcampdagen en bij de kick-off.