Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

Esmee plaatst zich voor de Olympische Spelen

“Helemaal te gek, ik kan het bijna niet geloven”, dat mailde Esmee Visser ons na haar plaatsing voor de 5.000 m op de Olympische Spelen. Tijdens het Olympisch Kwalificatietoernooi afgelopen zaterdag in Heerenveen reed Esmee in de slotrit een fantastische tijd van 6.56,60. Met dit persoonlijke record was ze maar een fractie langzamer dan Annouk van der Weijden die eerste werd. Met haar tweede plaats ontving de pas 21 jarige Esmee een ticket voor Pyeongchang, Zuid-Korea.

Al lang staat Esmee bekend als een groot talent, maar dat het zo snel zou gaan had niemand voor mogelijk gehouden. Afgelopen maand kreeg de Haarlemmermeerse nog wat extra steun als TELESPORT-talent. In een artikel presenteerde ze haar crowdfundingcampagne om een powermeter voor op haar racefiets aan te kunnen schaffen. Met die campagne zal het nu wel goed gaan. Voor een kleine donatie biedt Esmee immers als schaatstips als tegenprestatie. En wie wil dat nu niet? Tips ontvangen van een echte Olympiaganger.

Zeker is dat al haar donateurs, fans en het Talentboekteam op 16 februari 2018 om 12:00 uur voor de buis zitten. Dan schaats Esmee haar 5.000 m. op het allerhoogste niveau. En we weten inmiddels dat ze kan verrassen.

 

Succes Esmee!