Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

Melany Rossen in actie voor haar donatiedoel

Judotalent Melany Rossen heeft leuke acties opgezet voor haar crowdfundcampagne op Talentboek

Melany Rossen, Nederlands jongste judokampioen, spaart op Talentboek voor een 10-daagse judostage in Japan. Ze is hiervoor uitgenodigd en ziet het als een belangrijke en leerzame mogelijkheid! Maar ze moet het geld ervoor zelf bij elkaar zien te verzamelen en is daarom een crowdfundcampagne op Talentboek gestart. En om deze campagne succesvol te maken heeft ze in samenwerking met bedrijven uit de buurt leuke acties opgezet.

Sinterklaasspeculaas in de AH Hoogkerk
Op vrijdag 2 december staat Melany met een kraam in de Albert Heijn Hoogkerk. Van alle sinterklaasspeculaas dat van de kraam wordt verkocht gaat 100% naar haar donatiedoel.

Foto’s door Ruiter Fotografie
Drie dagen mag Melany gebruik maken van de diensten van Ruiter Fotografie. De opbrengst van al deze foto’s komt ook ten goede van haar donatiedoel. Zo komt de fotograaf bijvoorbeeld op 22 december met haar mee naar het kerstdiner op school en is het mogelijk voor de leerlingen en leraren om deze foto’s te kopen.

Flyers in Cafetaria Welkom in Hoogwerk
Cafetaria Welkom uit Hoogkerk helpt Melany met het promoten van haar donatiedoel en heeft flyers van haar actie in het cafetaria opgehangen.

Tags: Baanwielrennen, Voeding, Kempo