Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

Tamara van der Hoeven heeft haar doel bereikt!

De vijftienjarige badmintonster Tamara van der Hoeven uit Assendelft is de eerste Talentboeker die haar doel voltooid heeft! Dankzij vele donaties kan zij nu deelnemen aan een Internationaal badmintontoernooi in Hoensbroek. Hoe heeft zij dit klaargespeeld?

 

Hoe ben je bij Talentboek terecht gekomen?
“Een tijd geleden werd ik uitgenodigd door het Olympische Netwerk Noord-Holland voor een kennismakingsgesprek. Zij vertelden met mij over Talentboek. Toen ik thuis kwam heb ik mijzelf meteen aangemeld”.

 

Wat vind je van Talentboek?
“Het is een mooi programma voor sporttalenten die geen sponsors kunnen vinden. Zo kunnen zij toch geld ophalen”.

 

Wat was je doel?
“Ondersteuning voor nationale en internationale toernooien”.

 

Wat heb je gedaan na het aanmaken van je doel?
“Ik heb onmiddellijk mijn doel op facebook gedeeld en ik ben dat blijven doen. En bij elke keer dat ik een donatie ontving heb ik dat ook weer gedeeld”.

 

Je hebt je doel behaald. Wat ga je precies met het geld doen?
“Ik ga het gebruiken voor mijn deelname aan het International Carlton Youth Tournament in Hoensbroek. Een internationaal toernooi waar ik mij kan meten met veel internationale spelers. Om daaraan deel te kunnen nemen moet ik mijn overnachting betalen, benzinekosten en het eten tijdens het toernooi”.  

 

Waarom heb je het geld zo hard nodig?
“Mijn ouders hebben het niet erg ruim, helemaal niet in deze tijd. Dan is het toch fijn dat ik geld bij elkaar kan sparen om toch aan belangrijke toernooien deel te kunnen nemen?”

 

Heb je nog tips voor de talenten?
“Ja! Blijf, nadat je een doel aangemaakt hebt, de link zo vaak mogelijk delen totdat je doel voltooid is. Bedank ook via social media de mensen die op je doel gedoneerd hebben”.

 

Heb je nog een volgend doel voor ogen?
“In maart 2014 vindt het Europees Jeugdkampioenschap plaats in Turkije. Hier heb ik ook weer rond de 200 euro voor nodig om deel te kunnen nemen”.