Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

talentboek nieuws

De inschrijving is gestart

Doe mee aan de Giathlon en zwem, loop en fiets voor het Yvonne van Gennip Talent Fonds

SCHRIJF JE IN als bedrijventeam en sta op 7 april aan de start van dit unieke evenement. Je hebt nog genoeg tijd om fit aan de start te staan én om minimaal € 150,- p.p. op te halen voor de gehandicaptensport! De opbrengst van Giathlon’19 komt ten goede aan het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Fonds Gehandicaptensport.

INTERACTIEVE WORKSHOP "MENTALE ASPECTEN" (DEELNAME GRATIS)

Op dinsdag 20 november om 20:00 organiseert het 'Netwerk Ouders Sporttalenten' een interactieve workshop rond het thema 'Mentale aspecten'. De workshop wordt gegeven door sportpsychologe Daniëlle van der Klein-Driesen (auteur 'GAS en REM in de sport') en vindt plaats in het Topsportcentrum Rotterdam.

Doe mee aan Talent Centraal 2018

Hey Talent!

We gaan alweer het derde jaar van Talent Centraal in en ook komend jaar zijn we op zoek naar talenten uit de sport, kunst en cultuur die ondersteuning zoeken. Talent Centraal, een initiatief van Talentboekpartner ABN AMRO, ondersteunt een select gezelschap talenten binnen verschillende thema's. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sponsoring of crowdfunding, social media, time-management, pers en mentale weerbaarheid.

Slot-Event Talent Centraal

Zaterdag 24 maart komen de talenten van het tweede jaar van Talent Centraal alweer voor de laatste keer bij elkaar. Een jaar lang hebben deze kampioenen van de toekomst inspirerende workshops bij kunnen wonen binnen de domeinen geld, imago, kennis en carrière en ondersteuning ontvangen van de samenwerkende organisaties Helden, Sportmaatschappij, Sporttop en Talentboek.

 

Heb je interesse om deel te nemen aan het komende jaar Talent Centraal, stuur dan alvast een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In april ontvang je dan meer informatie.

Uw gemeente als partner van Talentboek

Met een partnerpagina geven gemeenten, regioverbanden en provincies hun talenten, verenigingen en andere sportprojecten een enorme boost.

Hoe doen wij dat?

  • Met een op maat gemaakte partnerpagina op deze website bereikbaar via www.talentboek.nl/uwregio.
  • Op deze pagina staat een overzicht van uw talenten met zoekfilters als type sport en sportstatus.
  • Ook kunnen hier verenigingen en andere sportorganisaties gaan starten met een crowdfundingcampagne.
  • Uw talenten en organisaties maken gratis gebruik van onze website, helpdesk en donatie-module met kosteloos iDEAL-gebruik. Zo gaat van elke donatie 100% naar het talent.
  • Uw partnerpagina wordt aangeboden in de huisstijl van uw gemeente/provincie met vermelding van uw logo en de logo’s van uw samenwerkende partners en sponsoren.

Yvonne van Gennip Talent Fonds is charitypartner van B2Run

Teambuilding, vitaliteit, fun, relaties én goed doel

Op 12 juni gaat de eerste Nederlandse editie van B2Run van start in de Amsterdam Arena. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds is charitypartner van dit loop- en businesssevent. Voor elke deelname ontvangt het fonds een bijdrage.

B2Run is een internationaal fenomeen waarin duizenden bedrijven investeren in vitaliteit, teamspirit en relaties.

Yvonne van Gennip Talent Fonds ontvangt bijdrage VriendenLoterij

Voormalig olympisch kampioenen Esther Vergeer, Minke Booij, Bas van de Goor en Yvonne van Gennip zijn maandag in het Singer Laren verrast met een geldbedrag voor hun inzet op het gebied van gezondheid en welzijn. Zij kregen een cheque tijdens het VriendenLoterij Goed Geld Gala voor hun stichtingen. Extra mooi nieuws was er dit jaar voor Minke Booij (directeur Spieren voor Spieren) en Yvonne van Gennip (Yvonne van Gennip Talent Fonds). Zij ontvangen vanaf nu ieder jaar een bijdrage van de VriendenLoterij. De loterij kon dankzij haar deelnemers dit jaar een recordbedrag van 58,9 miljoen euro verdelen onder Nederlandse goede doelen die zich inzetten voor een gezonde en sociale samenleving.

Een overzicht van alle VriendenLoterij-schenkingen zijn hier te vinden