Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

Kwartaalverslag Talentboek 2017 - 4

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds start het nieuwe jaar met een nieuw kwartaalverslag van Talentboek, hét crowdfundingplatform voor sporttalenten. Hierin opgenomen zijn de kwartaalcijfers betreffende de donaties, talenten en communicatie. In dit kwartaal hebben de talenten € 56.498,- opgehaald waarmee de teller op een totaal van € 816.497,05 komt. Vol ongeduld gaan we op weg naar de miljoen.

Ook zijn opgenomen de nieuwsberichten over de talenten en onze partners. Groots nieuws is de plaatsing van Esmee Visser voor de Olympische Spelen, de nieuwe financiële voorziening van NOC*NSF, het Jeugdsportfonds en het Yvonne van Gennip Talent Fonds met subsidie van het Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de continuering van de Stichting Goede Doelen Nh1816 als hoofdpartner, de workshops voor onder andere Talent Centraal en de prijswinnaars van de donateursactie voor de TELESPORT-talenten.

Meer nieuws en een overzicht van al onze partners waaronder ABNAMRO, Aegon, Deloitte, ING, KPN, Nh1816 en Telesport, kunnen jullie vinden in het kwartaalverslag in de bijlage. Veel leesplezier daarbij en voor iedereen een sportief, gezond en zeer gelukkig nieuw jaar gewenst.

Download het kwartaalverslag als pdf-bestand >>.

Team Talentboek, Govert Wisse, Mark van der Jagt, Pelle Baas, Pieter Bos en Yvonne van Gennip