Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

Persbericht: Talentboek verwelkomt het 100e talent!

Het nationale zwemtalent Tim van Duuren was het 100e talent die zich aanmeldde op het crowdfunding platform www.talentboek.nl. Talentboek zocht hem daarom op in het Groenhovenbad in Gouda om hem te feliciteren, de prijzen te overhandigen en natuurlijk kennis te maken!

 

Het Goudse talent Tim is een blauwdruk van de sporttalenten die zich aanmelden op Talentboek. Hij heeft een talentstatus, woont in Gouda en traint daar ook, maar moet daarnaast voor zijn sport afreizen naar o.a. Amersfoort, Zeist en Eindhoven. Dat ligt niet echt om de hoek van Gouda en daarom kan hij de nodige ondersteuning wel gebruiken. De reisafstanden zijn wel noodzakelijk om zijn droom, deelnemen aan de Paralympische Spelen, te kunnen waarmaken. Talentboek kwam daarom als geroepen. Tim: “ik hoorde van Talentboek via een e-mail van mijn bond de KNZB. Nadat ik de website had bekeken besloot ik mij aan te melden. Niet wetende dat ik het honderdste talent zou worden!”

 

Nieuwe badmuts en zwembroek

Talentboek draait helemaal om crowdfunden en Tim weet al wat zijn eerste doel gaat worden: “toevallig gisteren is mijn badmuts gescheurd, dus ik wil sowieso een nieuwe badmuts kopen. Daarnaast ga ik verder sparen voor een nieuwe zwembroek, die kost namelijk tussen de 250 tot 300 euro.” Net zoals voor veel talenten is het voor Tim erg lastig om dat allemaal zelf te bekostigen: “ik train twaalf uur per week, moet daar veel voor reizen en ga natuurlijk ook nog naar school. Ik heb dus niet echt tijd om te werken.”

Cadeaupakket

Omdat Talentboek door de aanmelding van Tim de mijlpaal van 100 talenten bereikte ontving hij een uitgebreid pakket met daarin 100 euro donatietegoed van het Olympisch Netwerk Noord-Holland, visitekaartjes van Sportservice Drukwerk, een pakket van Randstad met o.a. een bidon en sportshirt en het boek Sportgek van Edith Rozendaal. Daarnaast wordt Tim een maand lang talent van de maand.

 

Het profiel van Tim is te vinden op www.talentboek.nl via de overzichtspagina van de sport Zwemmen. Via deze pagina kunt u hem ook helpen met een donatie. Wie weet helpt u wel een Olympiër van de toekomst!