Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

Talentboek maakt de Nederlandse sporttalenten transparant

Na veel en hard werk kunnen we met trots melden dat de nieuwe website live is gezet. Talentboek 2.0 is een snellere en modernere website met allemaal nieuwe en handige tools voor het sporttalent, zoals:

  1. Uitgebreide profielpagina met voor gedefinieerde velden over het talent, de behaalde prestaties en de ambities
  2. Grote profielfoto (in landscape) waar het talent mooi in actie getoond kan worden
  3. Fotogalerij, om extra actie- en succesfoto’s in te plaatsen
  4. Video, waarmee het talent zich in actie kan tonen
  5. Activity-stream, waarmee actualiteiten, voortgang en successen gecommuniceerd kan worden. Fans van het talent kunnen zich op deze stream abonneren. Heel eenvoudig kunnen deze berichten ook via “share”-knoppen in Twitter of Facebook omgeving verspreid worden.
  6. Mogelijkheid tot het stellen van een Donatiedoel. Hiermee start het talent een donatiedoel met een einddatum en streefbedrag. Een thermometer geeft de tussenstand. Bij dit donatiedoel is ook de mogelijkheid om uitgebreide toelichting te geven, en kan het talent ook extra foto’s en een video plaatsen. Ook hier kun met fans, vrienden en kennissen gecommuniceerd worden via de activity-stream.
  7. Er kan altijd gedoneerd worden op het talent! Of er nu wel of geen donatiedoel is gesteld door het talent. De donatieknop staat altijd naast het profiel van het talent


Voor de donateurs is er de mogelijkheid om via Ideal in 1 keer aan meerdere talenten tegelijk te doneren. Iedere sportbond krijgt een eigen pagina waar haar talenten getoond worden, maar waarbij ze zelf ook actief content over talenten kunnen plaatsen. Bedrijven kunnen acties voor sporttalenten en/of donateurs plaatsen op de website.

 

Met een slimme zoekfunctie en structuur is Talentboek het podium waar alle sporttalenten heel zichtbaar worden. Of dit nu gefilterd wordt op sport, een discipline binnen een sport, een regio (provincie/gemeente/woonplaats) of soort talentstatus.

 

In combinatie met de social media kanalen ondersteunt Talentboek onze sporttalenten op weg naar de top!