Nieuws

HET LAATSTE NIEUWS VOOR DONATEURS, TALENTEN EN PARTNERS

TELESPORT-talent prijzenpakket

Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Met een donatie aan zo’n TELESPORT-talent maak je kans op een van de vele prijzen uit het Telesport Talent Prijzenpakket. Voor het eerste half jaar van 2018 zijn dat:

 

3 daags arrangement in Van der Valk Hotel Wolvega bestaande uit:

 • 2 x overnachting op een comfortkamer
 • 2 x 4 gangen keuzediner
 • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Dag punteren door Hollands Venetië met lunch in een lokaal restaurant

 

Rondje Haarlem arrangement in Van der Valk Hotel Haarlem bestaande uit:

 • 1 x Overnachting
 • 1 x Ontbijtbuffet
 • 1 x Driegangen Diner
 • Rondvaart van 75 minuten door de Haarlemse grachten (enkel op reservering)
 • Gratis draadloos internet
 • Beschikbaar van april t/m oktober

Kofferset TeamNL ABS Deluxe van Princess Traveller

Princess Traveller is official supplier van NOC*NSF. Alle Olympische en Paralympische sporters reizen met de Princess Traveller koffers en tassen. Deze sportieve en extreem sterk en lichtgewicht koffers zijn voorzien van een Uniek TeamNL logo in de mal van de koffer. Ze zij sportief afgewerkt met rood/wit/blauwe ritsband. Bovendien is het topkwaliteit materiaal: ABS met shark skin, dit helpt beschadigingen aan uw koffer te voorkomen. De koffers beschikken over vier luxe dubbele wielen met 360 graden draairichting. De koffers komen in maten SML en hebben stoothoeken en een geïntegreerd cijferslot. Bekijk de koffers >>  

2 KLM economy class tickets

KLM vliegt de winnaar of winnares met vriend of vriendin naar een Europese bestemming van zijn of haar eigen keuze. Ontdek alle Europese bestemmingen waar KLM op vliegt en bepaal alvast welke prachtige stad je nog zou willen bezoeken op KLM.nl.  

Een paar running schoenen van New Balance

Perfecte balans in comfortabele sportschoenen – dat is waar het bij het beroemde merk New Balance om draait! New Balance is momenteel het op 4 na grootste sportmerk ter wereld en kan terugkijken op een 30-jaar oude geschiedenis vol met succes, allemaal dankzij de innovatieve technologieën van het merk. 

  

Weekend- of midweekverblijf bij Center Parcs! 

Een verblijf bij Center Parcs zorgt voor onvergetelijke vakantieherinneringen. Alle parken liggen midden in de natuur, omringd door bossen of aan zee. Neem een duik in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Geniet van een hapje en drankje op een terras in de overdekte Market Dome. Doe nieuwe ervaringen op met een van de vele (nieuwe) activiteiten. Of ontspan en geniet van het samenzijn in uw comfortabele cottage. Bij Center Parcs kan het allemaal! Het te winnen verblijf is een weekend- of midweekverblijf in een 4-/6-persoons Comfort cottage in een park naar keuze in Nederland, België of Duitsland. Geldig tot één jaar na uitgifte m.u.v. de schoolvakanties en feestdagen. 

Met z’n vieren naar Artis en Micropia!  

Als je de wereld van héél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. Mooier en bijzonderder dan je je ooit hebt kunnen voorstellen. Welkom in Micropia. Het eerste microbenmuseum ter wereld, midden in Amsterdam. 

  

 

Exclusieve rondleiding bij KNGF Geleidehonden (max. 8 personen) 

Tijdens de rondleiding bezoek je de kennel en krijg je uitleg over de werkwijze van KNGF Geleidehonden en een ervaringsverhaal van een geleidehondenbaas. Verder breng je een bezoek aan het nieuw ontwikkelde en door Koning Willem Alexander geopende ‘geleidehondenbeleving’, die op levensechte wijze laat ervaren hoe het is om met een geleidehond door hartje Amsterdam te lopen.  

  

Health pakket van Vitaminstore (t.w.v. €100)! 

De belangrijkste vitamines, mineralen en vetzuren zitten in dit HEALTH pakket! Wil je er zeker van zijn dat je dagelijks al je vitaminen binnenkrijgt? En ook de belangrijke omega-3 vetzuren? Hier zit alles in voor het behoud van een goede weerstand (zink en de vitamines A, C en D), voldoende energie (ijzer, calcium, B-vitamines) en een normale werking van het hart (EPA en DHA uit visolie). Geniet van de gezonde superfoods die makkelijk kunnen worden toegevoegd aan heerlijke verse juices&smoothies! Natuurlijk mee te nemen in de Vitamindopper. Veel plezier en gezondheid met dit Vitaminstore HEALTH pakket 

Een schaatspakket van Viking

Win een uitgebreid Viking schaatspakket ter waarde van maar liefst 850 euro! Het pakket bestaat uit Nagano Silver Schaatsen, schaatsbeschermers, schaatshandoek, rugtas, snijvaste handschoenen, muts, slijptafel, slijpsteen en een afbraamsteentje. U wordt uitgenodigd bij ons op het hoofdkantoor om de schaatsen aan te laten meten.

Kaarten voor een voorstelling in Carré

Koninklijk Theater Carré biedt een unieke theaterervaring en een complete avond uit. Voor de prijswinnaars van de donateursactie van Talentboek biedt Carré twee vrijkaarten voor een van hun topvoorstellingen in het nieuwe seizoen 208/2019. Bij de verloting in juli zal bekend worden gemaakt welke voorstelling dat betreft.

 

 

Actievoorwaarden: 

 1. Aan deze actie doen mee alle donateurs die in de periode 1 januari t/m 30 juni 2018 een donatie hebben verricht aan een van de Telesport talenten uit dezelfde periode. 
 2. In aanmerking komen alleen donateurs die bij de donatie een geldig e-mailadres hebben ingevuld. 
 3. Onder deze donateurs wordt in juli door het Yvonne van Gennip Talentfonds (aanbieder van Talentboek) het prijzenpakket verloot. 
 4. De uitslag wordt na de loting gepresenteerd op talentboek.nl en in de social media accounts van Talentboek. 
 5. Daarnaast ontvangen alleen de prijswinnaars een e-mail. In deze e-mail wordt gevraagd naar de adresgegevens om de prijzen toe te kunnen zenden. Tevens kunnen voorwaarden worden gesteld die de prijsleverancier stelt. De prijswinnaar accepteert deze voorwaarden bij het in ontvangst nemen van de prijs. 
 6. Indien een prijswinnaar niet reageert op de e-mail, wordt na een week een herinnering verzonden.
 7. Indien op deze herinneringsmail geen reactie volgt binnen een week, vervalt het recht om de prijs op te eisen. 
 8. Een donateur/e-mailadres kan in de genoemde periode maximaal 1 prijs winnen. 
 9. Voor deelname zijn uitgesloten de donateurs die in dienst zijn van het Yvonne van Gennip Talent Fonds.  
 10. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds behoudt zich het recht voor om een prijs niet uit te reiken indien de prijsleverancier zich met of zonder reden terugtrekt uit deze actie.
 11. Het Yvonne van Gennip Talent Fonds is niet aansprakelijk voor eventuele schades en ongelukken voortkomend uit de levering van de prijzen.  

Tags: Telesport, Talentboek