Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Anne Werner

Discipline:
Gymnastiek - Ritmische Gymnastiek
Provincie:
Friesland
Over mij:
Ik ben Anne Werner, 12 jaar en woon in Heerenveen. Ik ben ritmisch gymnaste en train 22-25 uur per week bij RG Center Eleganza in Utrecht.
Deze unieke sport is mijn grote passie en doe ik al vanaf mijn zesde. De combinatie van extreme flexibiliteit, ballet, acrobatiek en tegelijkertijd het werken met materialen als knots, bal, lint, hoepel en touw maakt de sport complex; een geweldige uitdaging en daar houd ik van.

Mijn droomdoel is om als eerste Nederlandse Ritmische Gymnaste ooit, naar de Jeugd Olympische Spelen te gaan. Om dit te kunnen behalen ben ik op zoek naar financiële ondersteuning omdat je in Nederland binnen deze sport alles zelf moet bekostigen.

In 2018 ben ik Nederlands Kampioen geworden met Bal en met Touw. In 2019 Nederlands Kampioen Allround, Nederlands kampioen met Hoepel en met Knots. Daarnaast heb ik aan internationale wedstrijden meegedaan o.a. in Polen, Slovenië en Estland.

Door de behaalde resultaten van de afgelopen jaren (zowel nationaal als internationaal) ben ik toegelaten tot de Nationale Beloftenselectie van de KNGU, gericht op deelname aan het jeugd EK en de Jeugd Olympische Spelen 2022.
Daarnaast heb ik een Loot status van het NOC-NSF gekregen. Deze status maakt het mede mogelijk dat ik sport en school kan combineren (helaas is dit geen financiële ondersteuning)

Mijn korte termijn doel is om mij te kwalificeren voor deelname aan de FIG wedstrijden.
Als vervolg hierop wil ik mij kwalificeren voor deelname aan het jeugd EK in 2022 en de Jeugd Olympische Spelen 2022 in Dakar.

Om mij verder te ontwikkelen als Nederlandse Ritmisch Gymnaste, moet ik vaak naar het buitenland voor trainingsstages en wedstrijden. Daarnaast halen we regelmatig buitenlandse experts naar Nederland, omdat Ritmische Gymnastiek in Nederland nog een onbekende sport is. Om het maximale uit mijzelf te halen volg ik privé balletlessen gericht op RG.

Een andere ambitie van mij is om de sport in Nederland bekender te maken. Daarom doe af en toe mee aan grote shows zoals het Gymgala en de Gymmusic Kerstshow. De meest bijzondere ervaring was voor mij dat ik ben uitgenodigd om deel te nemen aan de tv show Superkids.

Ik hoop via Talentboek de financiële ondersteuning te krijgen die nodig is om mijn ultieme dromen na te jagen.

Alle kleine beetjes helpen,
liefs Anne
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Eleganza Utrecht
Sportresultaten:
Goud NK 2019 all-around pre-junioren A
Goud NK 2019 Bal
Goud NK 2019 Hoepel
Brons NK 2019 zonder materiaal
Ambitie:
Deelname en plaatsing Jeugd Olympische Spelen 2022 Dakar en deelname aan Europese kampioenschappen
Aantal Trainingsuren:
22
Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn droomdoel is om als eerste Nederlandse Ritmische Gymnaste ooit, naar...

Afgerond
98%
Gehaald
€977,72
opgehaald
0
dagen over