Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

ASV Schaatsteam

Sportdiscipline:
Schaatsen - Shorttrack
Provincie:
Flevoland
Over mij:
Wij (Alex, Brian, Hellen, Mina en Sebastiaan) zijn vijf schaatsers met een verstandelijke beperking. Wij sporten bij de Almeerse Schaatsvereniging. We doen mee met schaatsen en inline-skaten. Daarnaast doen we bij super COOL! mee met andere sporten.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
​ Ja
Olympisch Netwerk:
Niet aangesloten
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Sportclub:
Almeerse Schaatsvereniging
Sportresultaten:

Wij (Alex, Brian, Hellen, Mina en Sebastiaan) hebben al aan regionale en landelijke inline-skate en schaatswedstrijden van Special Olympics meegedaan.


De laatste wedstrijden waren tijdens de Special Olympics Nationale Spelen op 1, 2 en 3 juli in Nijmegen. We deden mee met het inline-skaten en hebben allemaal diverse medailles gewonnen op onze afstand de 300 m., 500 m. of de 1.000 meter.


Op 25 november doen we weer mee aan het Special Olympics Nationaal Schaats Evenement in Dordrecht. 

We trainen elke week op donderdagavond bij ASV via het project super COOL! Daar doen we aan inline skaten, maar ook aan wandel- en fietstraining. Vanaf half november gaan we weer trainen op het kunstijsbaantje in het Stadscentrum van Almere. Daarnaast trainen we met Team NL één keer per maand op een 400 meter ijsbaan. 

Ambitie:
Onze allerbeste prestatie neerzetten tegen tegenstanders van over de hele wereld bij het shorttrack tijdens de Special Olympics World Games in Graz in maart 2017. Dit wordt een mega groot evenement met 3.000 sporters met een verstandelijke beperking uit 110 landen. Natuurlijk gaan we heel hard ons best doen om medialles te behalen.
Aantal Trainingsuren:
3 uur p/w
Website:
Facebook:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Om de deelname aan de Special Olympics mogelijk te maken dient ieder...

Afgerond
27%
Gehaald
€535,00
opgehaald
0
dagen over