Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Acro Team Ismay & Joep

Discipline:
Gymnastiek
Over Ons:
Hey allemaal!!

Laten we onszelf eerst even voorstellen. Wij zijn Ismay de Wit (13) en Joep Sauvé (16) en wij vormen een acroteam in het niveau 11-16 als een mixed pair bij Stichting Flik-Flak in Den Bosch. Wij zijn het enige mixed pair in Nederland in dit niveau. Afgelopen juni hebben wij ons weten te plaatsen voor de Europese Kampioenschappen acrogym in Holon (Israël). Het evenement zal plaatsvinden in oktober aanstaande. Momenteel trainen wij rond de 18 uur per week keihard om onze doelen te behalen en het best mogelijke naar boven te halen op het EK. Ons doel is om daar een finaleplaats te behalen.

Hoogtepunten:
- Voor Joep is dit zijn eerste grote toernooi.
Ismay heeft daarentegen in 2018 meegedaan aan het WK in Antwerpen in een trio (11-16). Hier heeft zij een superknappe prestatie neergezet en is ze thuisgekomen met een bronzen medaille!

- Na drie weken samen te hebben getraind hebben we meteen een goede prestatie geleverd op onze eerste plaatsingswedstrijd voor het EK. Op onze tweede plaatsingswedstrijd hebben wij de hoge limiet voor het EK behaald. Op de derde plaatsingswedstrijd hebben wij wederom een eerste plek behaald.

- In april zijn wij naar een internationale wedstrijd geweest in Tonbridge (GB). Wij hebben daar een tweede plaats behaald op de International Tigers Acro Cup.

- In juni hebben wij op het Nederlands Kampioenschap een eerste plaats behaald en we hebben ons daarbij ook meteen officieel gekwalificeerd voor het EK.

Acro is helaas nog geen Olympische sport waardoor wij niks vergoed krijgen door de Nederlandse bond. Daardoor moeten wij zelf alles bekostigen. Hieronder een lijst waaraan u kunt denken om deel te nemen aan het EK.

Wij willen u alvast bedanken voor een bijdrage aan ons succes.
Als u meer van ons wilt zien of vragen hebt, kunt u ons altijd berichten via Instagram: @Team_Ismay_Joep

Groetjes Ismay en Joep
Geslacht:
Gemengd
Het team is bij elkaar sinds: :
Controleren...
mrt 08 2019
Aangpepast sporter(s):
Nee
Status:
  • Bondsstatus
RTC-CTO-NTC:
  • Unknown
Vereniging(en):
Acro Flik-Flak Den Bosch
Sportresultaten:
2e plaats - International Tigers Acro Cup 2019
1e plaats - IAG 2019
Kwalificatie EK 2019
Nederlands Kampioen 2019
Ambitie:
Ons doel is om op het EK in Holon, Israël een finaleplaats te behalen.
Trainingsuren:
18
Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ismay (13) en Joep (16) vormen een acroteam in het niveau 11-16 als een...

Afgerond
6%
Gehaald
€320,00
opgehaald
0
dagen over