Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Dylan Quirijnen

Discipline:
Basketball
Provincie:
Noord-Brabant
Over mij:
Ik ben Dylan Quirijnen en ben net 13 jaar geworden. Toen ik 7 werd ben ik begonnen met basketballen bij Agathos in Raamsdonksveer. Wanneer ik speel ga ik helemaal op in het spel en wil ik niet meer stoppen met spelen. Toen ik 11 jaar was mocht ik mijn eerste minuten maken in de Eredivisie jongens onder 14 jaar.(hoogste niveau van Nederland). Hierdoor werd mijn passie en plezier alleen nog maar groter. Afgelopen zomer heb ik ook meegedaan met het NK 3x3 basketbal en heb daar samen met mijn team de 3e plaats behaald.

Mijn droom is om binnen nu en 2 jaar in het Nederlands team U15 te mogen spelen en me steeds verder te ontwikkelen zodat ik op een gegeven moment naar Amerika kan.
Om dit te kunnen halen ga ik komend seizoen naar de basketbalacademie Limburg zodat ik vaker kan gaan trainen en ook dit jaar op het niveau Eredivisie kan spelen. Dit alles heeft wel een extra prijskaartje, onder andere kost en inwoning doordat ik door de weeks niet bij mijn ouders kan blijven wonen.

Overige kosten; sportvoeding, materiaal-, academie- en reiskosten.

Helpt u mij mee mijn droom te halen?
Geslacht:
Man
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Basketbalacademie Limburg
Ambitie:
De eerste droom is spelen in het Nederlands Basketbalteam, maar mijn ultieme droomdoel is zo goed worden dat ik in de NBA kan gaan spelen.
Aantal Trainingsuren:
10
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Omdat de Basketbal academie niet dicht bij mijn woonplaats ligt kan ik...

Afgerond
38%
Gehaald
€2.480,00
opgehaald
0
dagen over