Haarlem

Naam:
Haarlem
Short Description:
Talentboek is een website voor crowdfunding van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Het is hét podium in Nederland waar sporttalenten zichzelf professioneel kunnen presenteren om zo in contact te komen met mogelijke donateurs.
Long Description:
Speciaal voor het ondersteunen van Haarlems sporttalent hebben de gemeente Haarlem, de Societé Pim Mulier, Olympisch Netwerk Noord-Holland en SportSupport met steun van de Rabobank Haarlem e.o. een eigen partnerpagina ontwikkeld. Op deze pagina kunnen sporttalenten en teams, sportend en/of wonend in de stad Haarlem, een Haarlem-badge aanvragen en direct aan de slag met een eigen crowdfundingcampagne. Talentboek Haarlem geeft op die manier dat financiële steuntje in de rug dat een talent goed kan gebruiken op weg naar de top.
Sponsor 1 name: Sponsor 1 Image: Sponsor 1 Description:
Stichting SportSupport Kennemerland is ruim 20 jaar actief in het uitvoeren, adviseren en ontwikkelen van sport & beweeg beleid in breedte-, talent-, en topsport. In goede samenwerking met gemeenten, bedrijfsleven en het brede sportdomein. SportSupport ondersteunt breedte-, talent- en topsport verenigingen met kennis, kunde en ervaring vanuit haar eigen verenigingsadviseurs en met de diensten van partners op het gebied van huisvesting, logistiek, onderwijs, medische voorzieningen, juridische zaken, sponsoring et cetera. In deze ondersteunende dienstverlening past samenwerking met het Yvonne van Gennip Talent fonds uitermate goed!
Sponsor 1 URL: Sponsor 2 Name: Sponsor 2 Image: Sponsor 2 Description:
Haarlem is een sportieve stad. In Haarlem staat de sport voor het rijke verenigingsleven, het clubgevoel, de trots op de gezamenlijke prestatie en het zelf organiserend vermogen. Gemeente Haarlem wil dat elke inwoner van Haarlem kan profiteren van de positieve kracht van sport. Wij stimuleren dit door te investeren in sportaccommodaties, sportstimulering, evenementen en talentontwikkeling. Wij vinden dat elk kind de kans moet krijgen om zijn of haar talent verder te ontwikkelen en het maximale uit zichzelf te halen. Het Talentfonds van Yvonne van Gennip sluit naadloos aan bij deze visie!
Sponsor 2 URL: Sponsor 3 name: Sponsor 3 Image: Sponsor 3 Description:
Als Rabobank staan we midden in de samenleving en dragen we graag bij aan de ontwikkeling van die samenleving. Dat doen we onder andere met onze sponsoractiviteiten. In de sport hebben we naast de pijlers ondersteuning van het verenigingsleven, voeding en topsport, ook oog voor talentontwikkeling. Jonge mensen met grote dromen en een passie ondersteunen we graag.
Dat doen we met een substantieel deel van onze winst, in onze eigen leefomgeving Haarlem en omstreken. Zodat jong talent een kans krijgt!
Sponsor 3 URL: Sponsor 4 name: Sponsor 4 image: Sponsor 4 description:
Société Pim Mulier eert voormalige topsporters – gerelateerd aan Haarlem- en stimuleert Haarlemse sporttalenten
Sponsor 5 name: Sponsor 5 image: Sponsor 5 description:
volgt
Sponsor 5 URL:
Unable to load tooltip content.