Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Nynke, Emma, Djamilla

Discipline:
Gymnastiek - Acrogym
Over mij:
Wij zijn Nynke Veenma uit Hattem, Emma Heitbrink uit Zwolle en Djamilla Wisselink uit Meppel. Wij doen aan Acrobatische Gymnastiek en sinds augustus 2018 vormen wij een damesgroep in de A Jeugd. Dit is het hoogst haalbare niveau bij deze sport in onze leeftijdscategorie (11-16 jaar).

Dit seizoen (2018-2019) hebben we meegedaan aan kwalificatie wedstrijden voor het EK. Tijdens deze wedstrijden hebben wij ons kunnen verzekeren van een deelname aan het EK! Dit wordt in oktober gehouden in Holon in Israël. Daarmee zijn we één van de twee damesgroepen in onze categorie die Nederland mogen gaan vertegenwoordigen tijdens het EK Acrobatische Gymnastiek! Hier zijn wij enorm trots op!
Helaas is acrogym nog steeds geen officiële Olympische sport. Dit betekend dat de nationale bond, de KNGU, niet meebetaald. Alle kosten die worden gemaakt, zoals reiskosten, verblijfskosten, wedstrijdkosten zoals inschrijfgelden voor de wedstrijden, kosten voor extra trainingen en kosten voor wedstrijdkleding komen voor eigen rekening. Dit gaat om erg veel geld en daarom willen wij u ook vragen om een donatie. Alle beetjes helpen dus wij zijn blij met iedere bijdrage!

Ondertussen trainen wij hard door zodat wij in oktober Nederland met trots kunnen vertegenwoordigen op het EK!

Nynke, Emma en Djamilla
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Wij zijn Nynke, Emma en Djamilla en wij hebben ons geplaatst voor het EK...

Afgerond
40%
Gehaald
€1.210,00
opgehaald
0
dagen over