Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Annamaria Visotskaja

Discipline:
Gymnastiek - Ritmische Gymnastiek
Provincie:
Utrecht
Over mij:
“Obstakels zullen mij niet stoppen. Iedere hindernis wordt door inspanning overwonnen. Diegene die zijn ogen eenmaal op een ster gericht heeft, zal zich niet meer omdraaien.”

Deze woorden heeft Leonardo da Vinci geschreven in een ver verleden, maar zijn voor mij zo dichtbij.

Mijn naam is Annamaria, een negenjarige te Utrecht wonende meid, voor wie ritmische gymnastiek bij RG Eleganza deze ster is die aan de nachtelijke hemel hangt. Deze ster betekent voor mij een voorbeeld zijn voor anderen, een voorbeeld om na te volgen, een leeuwin van Oranje voor ritmische gymnastiek. Om deze ster te bereiken heb ik jullie hulp nodig.

Mijn benen zijn begonnen met buigen voor ritmische gymnastiek toen mijn leeftijd hetzelfde aantal jaren bedroeg als vingers aan één hand. Ik, samen met mijn lieve en even vurige zus Victoria, vormen reeds sinds die tijden een dynamisch duo: iedere hartslag van de aarde, lees iedere dag, train ik samen met mijn zus Victoria, vijf dagen in de sporthal, en iedere dag thuis.
Dankzij onze inspanningen hebben wij als dynamisch duo de titel van Nederlands kampioen tweemaal mogen dragen: in de jongste categorie, de benjamins, in 2018 en in 2019; dit laatste jaar voor 2020, in 2019, mag ik de nationale titel van allround champion dragen, alsook een tweetal titels op de onderdeelfinale. Tot nu toe hebben onze inspanningen hun vruchten afgeworpen, en maken wij beide deel uit van de nationale Beloftenselectie.

Ben ik niet reeds leeuwin van Oranje? Nee, zo werkt dat niet: een leeuwin moet Nederland vertegenwoordigen, meedoen aan internationale wedstrijden, en bovenal een navolgbaar voorbeeld zijn. Er is echter wel een ander obstakeltje: internationale wedstrijden, trainingen en voorbereidingen zijn ontzettend duur. Zonder jullie hulp kan ik deze droom niet najagen.

“Diegene die zijn ogen eenmaal op een ster gericht heeft, zal zich niet meer omdraaien.”

Dit jaar zou ik weer willen strijden voor de titel van Nederlands kampioen, en deelnemen aan het Europese kampioenschap in 2022, maar in mijn eentje bereik ik die ster niet.

Jullie donaties zijn de steun in de rug die ik benodig. Samen staan we sterk.
Alvast heel erg bedankt!!!❤️

Annamaria⭐️
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
RGC Eleganza
Sportresultaten:
Nederlands kampioen 2019 Benjamins A Allround
Nederlands kampioen 2019: Zonder Materiaal
Nederlands Kampioen 2019: Bal
Nederlands Kampioen 2019: Groep
Nederlands Kampioen 2018: Groep
Ambitie:
Ik wil heel graag dit jaar weer Nederlands kampioen worden. In de toekomst hoop ik mee te mogen doen aan het Europees Kampioenschap in 2022.
Aantal Trainingsuren:
22 uur per week
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Wat leuk dat jij mij wil sponsoren!! De donaties zullen goed besteed gaan...

Afgerond
18%
Gehaald
€181,00
opgehaald
0
dagen over