Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Fenne Maas

Discipline:
Karate - Karate Stijl
Provincie:
Noord-Brabant
Over mij:
Hallo allemaal!

Mijn naam is Fenne, ik doe al aan karate sinds mijn 6e. Twee jaar geleden werd ik in mijn leeftijdscategorie tweede op het NK voor jeugd en vorig jaar tweede op het open NK voor jeugd. Toen ben ik door de KBN (de karatebond) uitgenodigd om mee te trainen met de nationale selectie voor jeugd onder de 16. Ik train minimaal 3x in de week, maar als het met de tijd uitkomt ben ik liefst nog vaker in de dojo te vinden bij karateschool Bushinkan van sensei Joost Franken. Begin 2021 werd ik Nederlands kampioen Kata bij de meisjes onder de 16!

Naast school (ik ga naar het VWO op het Theresialyceum in Tilburg) en karate, speel ik ook graag piano en ben ik druk met vriendinnen.
Tijdens de training vind ik het leuk om steeds meer uit mezelf te kunnen halen en veel te leren over techniek, presentatie en conditie.

Karate is in 2020/21 een olympische sport en ik volg de atleten die daar heel hard voor moeten werken om zover te komen. Ikzelf hoop in ieder geval Nederlands kampioen te worden en podiumplaatsen te gaan behalen bij de grote Europese toernooien.
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
Karateschool Bushinkan
Sportresultaten:
Ik heb al best veel prijzen gewonnen. Nederlands online kampioen Kata 2021! Verder: Zeeuws kampioen 2019, 1e op Maitoshi Kachi Trophy 2019 (B), West-brabants kampioen 2018, 2e op het KBN internationale ONK-J 2018, 3e op het open El-Hatri 2018, 3e bij de Internationale Rotterdam Cup 2018, 1e op het open internationale Amsterdam Buitenveldert toernooi 2018, 2e op het KBN NK-J 2017.
Ambitie:
Als karate een olympische sport blijft, wil ik natuurlijk naar de olympische spelen! Maar ik wil eerst Nederlands kampioen worden en hoop ik mee te mogen doen aan een EK of WK voor de jeugd.
Aantal Trainingsuren:
12
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


In 2020 wil ik graag deelnemen aan betaalde stages van sensei's die naar...

Afgerond
11%
Gehaald
€40,00
opgehaald
0
dagen over