Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Fenne Maas

Discipline:
Karate - Karate Stijl
Provincie:
Noord-Brabant
Over mij:
Hallo allemaal!

Mijn naam is Fenne, ik doe al aan karate sinds mijn 6e. Twee jaar geleden werd ik in mijn leeftijdscategorie tweede op het NK voor jeugd en vorig jaar tweede op het open NK voor jeugd. Toen ben ik door de KBN (de karatebond) uitgenodigd om mee te trainen met de nationale selectie voor jeugd onder de 16. Ook dit jaar ga ik weer meedoen aan het NK en het ONK. Ik train minimaal 3x in de week, maar als het met de tijd uitkomt ben ik liefst nog vaker in de dojo te vinden bij karateschool Bushinkan van sensei Joost Franken.

Naast school (ik ga naar het VWO op het Theresialyceum in Tilburg) en karate, speel ik ook graag piano en ben ik druk met vriendinnen.
Tijdens de training vind ik het leuk om steeds meer uit mezelf te kunnen halen en veel te leren over techniek, presentatie en conditie.

Karate is in 2020 een olympische sport en ik volg de atleten die daar heel hard voor moeten werken om zover te komen. Ikzelf hoop in ieder geval Nederlands kampioen te worden en podiumplaatsen te gaan behalen bij de grote Europese toernooien.
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
Karateschool Bushinkan
Sportresultaten:
Ik heb al best veel prijzen gewonnen. Onder andere: Zeeuws kampioen 2019, West-brabants kampioen 2018, 2e op het KBN NK-J 2017, 2e op het KBN ONK-J 2018, 1e op Maitoshi Kachi Trophy 2019 (B), 3e op het El-Hatri 2018, 3e bij de Rotterdam Cup 2018, 1e op het Amsterdam Buitenveldert toernooi 2018
Ambitie:
Als karate een olympische sport blijft, wil ik natuurlijk naar de olympische spelen! Maar ik wil eerst Nederlands kampioen worden en hoop ik mee te mogen doen aan een EK of WK voor de jeugd.
Aantal Trainingsuren:
8
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


In 2020 wil ik graag deelnemen aan betaalde stages van sensei's die naar...

Afgerond
11%
Gehaald
€40,00
opgehaald
0
dagen over