Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

ZV de Zaan Dames 1

Sportdiscipline:
Zwemmen - Waterpolo
Over Ons:
Wij zijn de waterpolosters van ZV De Zaan. Dit seizoen zullen wij deelnemen aan de Len Euro League Women, de waterpolovariant van de Champions League zoals we die in het voetbal kennen.

Onze selectie bestaat uit vijf speelsters van het grote Oranje, diverse ambitieuze speelsters die al jaren voor De Zaan spelen en ruim tien (oud-)speelsters van Jong Oranje. Onder leiding van onze coach Arjan Vos, die ook al veel internationale ervaring heeft, gaan we vol ambities de LEN Euro League Women in.

Van 31 oktober t/m 3 november spelen we de eerste kwalificatieronde in Rome tegen vier Europese topclubs. Als we hier in de top 3 eindigen spelen we eind november een tweede kwalificatieronde. Daarna volgen, indien we deze ronde ook doorkomen, nog een kwartfinale (thuis- en uitwedstrijd) en een finaleronde. In totaal spelen we dus maximaal vijf weekenden door heel Europa.

Dit is niet alleen een geweldig sportief avontuur met onze club. Ook is het een belangrijke ervaring op weg naar de Olympische Spelen van 2020 voor onze Oranje speelsters en de Olympische Spelen van 2024 voor de jeugd-internationals in ons team. Daarnaast is het een prachtige kans om top- en breedtesport te verbinden en de maatschappelijke omgeving te betrekken bij onze mooie sport én vereniging.

Er is echter één maar: de huidige sponsorinkomsten zijn nog niet voldoende om voor alle vijf de speelweekenden de reiskosten, het verblijf in de speelstad en bijkomende kosten te betalen. Daar hebben we jouw hulp voor nodig!

Steun jij ons op weg naar de finale van de LEN Euro League Women? Zoek dan snel jouw favoriete tegenprestatie uit! Elke bijdrage, groot en klein, brengt ons steeds een stap dichterbij ons doel.

Wil je ons volgen op onze reis naar en in Europa? Dat kan via Instagram (@zvdezaandames) en Facebook (https://www.facebook.com/ZV-De-Zaan-Dames).

Geslacht:
Vrouw
Het team is bij elkaar sinds: :
Controleren...
sept 01 2019
Aangpepast sporter(s):
Nee
Status:
  • Bondsstatus
RTC-CTO-NTC:
  • NEE
Vereniging(en):
ZV de Zaan
Sportresultaten:
Competitie 2017-2018 bij de laatste 4
2018-2019 Bekerfinale behaald, 2de geworden
Ambitie:
Zo ver mogelijk komen in de Euro League en uiteraard aan het eind van het seizoen de bekerfinale en playoff finale behalen.
Trainingsuren:
7 uur en 1 of 2 wedstrijden per weekend
Website: Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


CHASING DREAMS Om mee te kunnen strijden voor de prijzen in Nederland en...

Afgerond
27%
Gehaald
€4.113,00
opgehaald
0
dagen over