Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Ariane Smit

Sportdiscipline:
Schaatsen - Langebaanschaatsen
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Hoi allemaal! Ik ben Ariane Smit, 19 jaar oud en ik kom uit Rotterdam. Ik schaats met veel plezier voor het RTC Zuid-west en studeer daarnaast psychologie.
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
Olympisch Netwerk:
Weet Niet
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Schaatsvereniging Rotterdam
Sportresultaten:

In mijn carriere als schaatser heb ik aan veel mooie wedstrijden meegedaan. Het hoogtepunt voor mij was op het Nederlands kampioenschap Sprint voor junioren B waar ik op de 500m een bronzen medaille won. Verder was voor mij een heel bijzonder moment toen ik als pupil mijn eerste medaille won op het NK kortebaan. Verder heb ik nog verschillende bronzen en zilveren medailles gewonnen op het NK pure sprint en NK kortebaan. Helaas zit er nog geen gouden bij maar hopelijk kan ik die nog een keer toevoegen aan de collectie! Ook is voor mij heel belangrijk hoeveel plezier ik in het schaatsen heb, ik zit in een leuk team en geniet van elke wedstrijd waar ik aan mee kan doen.

Ambitie:
Op korte termijn is mijn doel om met een senioren kampioenschap in thialf mee te mogen doen en op lange termijn is mijn ultieme doel om ook op internationaal niveau mee te mogen doen om de prijzen.
Aantal Trainingsuren:
Ik train gemiddeld rond de 22 uur per week, de verschillende trainingen die ik in deze uren doe zijn bijvoorbeeld schaatsen, fietsen, krachttraining en sprongtraining.
Facebook:
Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik mag dit jaar Nederland gaan vertegenwoordigen op de Winter Universiade...

Succesvol
102%
Gehaald
€1.120,00
opgehaald
0
dagen over