Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Mojalefa Kloprogge

Discipline:
Atletiek
Provincie:
Utrecht
Over mij:
Mijn naam is Mojalefa Kloprogge, ik ben 18 jaar oud en ik doe aan atletiek! Ik ben geboren in Lesotho en op mijn 5e kwam ik naar Nederland. Ik doe aan hardlopen sinds mijn 13e en doe dat met veel plezier. Ik ben begonnen nadat ik meedeed aan wat lokale hardloopwedstrijdjes en ik merkte dat ik er veel plezier in had om wedstrijden te lopen en te trainen. Ik kon eindeloos genieten van een mooi rondje hardlopen met mijn buurman. Wat mij motiveert is het plezier in de sport, het afwerken van trainingen en beter worden en goede prestaties neerzetten. Door de doelen die ik mij stel blijf ik gefocust en kan ik veel energie in hardlopen steken.
Naast sport heb ik mijn HAVO afgerond en heb ik momenteel een tussenjaar genomen. Hierin train ik volop, werk ik en oriënteer ik mij op een vervolgstudie. Verder woon ik in Utrecht, maar ik train vooral in Rotterdam bij het RTC.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
U-Track
Sportresultaten:
10e NK 10km
9e NK 5000m
5e NK 3000m

PR's:

1.59 op 800m
4.00 op 1500m
8.44 op 3000m
15.19 op 5000m (winst NGA B serie)

5 clubrecords
Ambitie:
Mijn doel is het behalen van de internationale top en het behalen van een gouden medaille op de olympische spelen. Ik wil met een goed gevoel kunnen terugkijken op mijn hardloopcarrière.
Aantal Trainingsuren:
15 uur
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


De olympische spelen winnen is het ultieme doel. Help mij dichter bij...

Afgerond
30%
Gehaald
€455,00
opgehaald
0
dagen over