Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Serena Stel

Sportdiscipline:
Zwemmen - Zwemmen
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Mijn naam is Serena Stel, ik ben 21 jaar en ik ben een open water zwemster. Ik train bij De Dolfijn in Amsterdam. In het Sloterparkbad in Amsterdam lig ik 20 uur per week in het zwembad mijn baandjes te zwemmen en daarnaast doe ik 2x per week kracht training en 5x per week landtraining (dat zijn vooral flexibiliteit, stabiliteit en buikspier oefeningen). Al van jongst af aan vind ik zwemmen geweldig en dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Naast mijn volle topsport schema zit ik inmiddels in het 3e jaar van mijn studie Medische Natuurwetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik vind het fijn om naast het zwemmen bezig te kunnen zijn met mijn studie om zo ook op andere dingen te kunnen focussen.
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Nationaal
Sportclub:
De Dolfijn
Sportresultaten:
2016: 8e plaats op de 10km bij de Wereld Jeugd Kampioenschappen open water zwemmen.
Meerdere malen Nederlands Kampioen bij de senioren op afstanden verschillend van 400, 800, 1500 en 5000 m vrije slag in het zwembad en op de 5 en 10 km in het open water.
Ambitie:
Mijn ambitie is om uiteindelijk de Olympische Spelen te halen. Daarvoor is het mijn doel om deel te nemen aan de Europese en Wereld Kampioenschappen open water zwemmen, Daarnaast wil ik natuurlijk het beste uit mijzelf halen.
Aantal Trainingsuren:
26 uur per week
Website: Facebook: Twitter: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn doel dit seizoen is om mezelf te plaatsen voor de Europese...

Afgerond
11%
Gehaald
€170,00
opgehaald
0
dagen over