Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Robin van Wezel

Sportdiscipline:
Karate - Karate Sparring
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Mijn naam is Robin van Wezel. Ik ben 14 jaar en woon in Gouda. Sinds mijn 6de jaar doe ik aan karate. Ik zit in het 3de jaar van het VWO De Goudse Waarden. Hier word ik enorm gesteund om mijn sport te beoefenen. Ik ben begonnen bij Budo Top Nederland in Gouda en ben 3 jaar geleden ook lid geworden bij Karateschool Fightin' Nabil in Amsterdam. Door de samenwerking kreeg ik de kans mij verder te ontwikkelen en zowel op nationaal - als internationaal niveau mee te draaien en prijzen te behalen.
Sinds 2016 ben ik lid van de Nederlandse Jeugdselectie van de Karate-do Bond Nederland en in september 2018 heb ik de definitieve overstap gemaakt naar Jong Oranje.
In oktober 2018 ben ik geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap Karate in Denemarken wat plaats vindt in februari 2019.

MIJN DROOM:
Mijn droom is om uiteindelijk deel te nemen aan de Olympische Spelen. Maar natuurlijk heb ik meerdere dromen. Ik wil beginnen met het behalen van het podium op het EK en WK.
Om mijn dromen te verwezenlijken en te behalen heb ik doelen. Mijn doelen zijn het behalen van prijzen op KARATE 1 Youth Leagues. Dit is me al gelukt in Bulgarije waar ik als 1ste Nederlandse karateka een prijs haalde op een Youth League. Mijn volgende doel was: kwalificeren voor het EK 2019 in Denemarken. Dat is me ook gelukt. Daarnaast wil ik me graag kwalificeren voor het WK 2019 in Chili. Om dit doel te bereiken dien ik meetmomentwedstrijden te doen die geselecteerd zijn door de Karate-do Bond Nederland.
ONJK 2018
NK 2018
WKF Youth League Venetie, Italie
WKF Youth League Limassol, Cyprus
Austrian Open, Salzburg
WKF Youth League Umag, Kroatië

Om dit doel te bereiken train ik 6x per week. 2x per week in Gouda, 1x per week in Rotterdam, 2x per week in Amsterdam en 1x per week in Leusden. Om dit allemaal te realiseren en te bekostigen, heb ik gelukkig mijn ouders die me financieel steunen. Maar de kosten lopen behoorlijk op om mijn doelen te halen. Denk daarbij aan kosten voor vliegen, verblijf, inschrijvingen, brandstof etc. Ik heb een streefbedrag op € 3000,= en hoop dit te gaan realiseren.
Ik stel het enorm op prijs dat u dit leest en natuurlijk stel ik het ook op prijs als u doneert of iemand of een bedrijf weet die wil doneren.
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
(sport)Status:
Internationaal
Sportclub:
Karateschool Fightin' Nabil / Budo Top Nederland
Sportresultaten:
Nederlands Kampioen 2018 Goud
Open Nederlands Kampioenschap 2018 Goud
KARATE 1 Youth League Sofia, Bulgarije 2018 Brons
KARATE 1 Youth League Umag, Kroatië Top 5
Czech Open Cadetten 2018 Goud
Czech Open U14 2018 Goud
Open National d' Orléans, Frankrijk 2018 Zilver
WK WIKF 2017 Curaçao, N.A. Goud
International Amsterdam Karate Cup 2017 Goud

Ambitie:
WK 2019 in Chili en Olympische Spelen 2024 Parijs
Aantal Trainingsuren:
10 -12 uur per week
Website: Facebook: Twitter: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik wil graag Nederland vertegenwoordigen op het WK Karate 2019 in...

Afgerond
42%
Gehaald
€1.265,00
opgehaald
0
dagen over