Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Dorian Lippens

Discipline:
Baseball
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Mijn naam is Dorian Lippens. Ik ben 18 jaar en mijn sport is honkbal. Ik specialiseer mij nu in pitching. Ik zit op het CTO in Amsterdam. Daar train ik 9x per week om mijn pitching te verbeteren en een betere pitcher te worden. Ik woon daar ook op mijzelf samen met andere jongens die ook op het CTO zitten. Honkbal is mij met met de paplepel ingegoten. Als kleine jongen werden mij alle posities geleerd maar ik bleef uiteindelijk steeds meer hangen bij pitchen. 7 jaar geleden ben ik naar Haarlem verhuisd zodat ik meer met honkbal bezig kon zijn en zodat ik op een hoger niveau kon gaan honkballen om mij verder te ontwikkelen. Toen ik 14 was ben ik bij Baseball Academy Kennemerland Rabbits gegaan. Bij Rabbits heb ik 3 jaar getraind en gespeeld. ik speel nu bij Amsterdam Pirates. In 2018 heb ik met het NL U15 team deelgenomen aan het WK in Panama. Dit heeft mij een boost gegeven om harder en meer aan mijzelf als pitcher te gaan werken. In 2019 heb ik meegetraind met de U18 maar 2020 was jammer genoeg een verloren jaar door corona. Het EK U18 was van 2020 naar 2021 verzet. Afgelopen juli heb ik met het U18 team deelgenomen aan het EK in Macerata Italië. Daar zijn wij EK kampioen geworden en ga ik met het U18 team in September 2021 naar Bradenton Florida USA om deel te nemen aan het WK U18. Mijn doel is om in Amerika te gaan honkballen bij een college of een MLB organisatie. Ook heb ik als doel om in het NL Kingdom of the Netherlands team te blijven. Verder wil ik mij steeds verder blijven ontwikkelen en een steeds betere pitcher worden. Ik hoop dat ik mij via het CTO, EK en WK in de picture kan spelen voor scouts van colleges en MLB organisaties en zo mijn stap kan maken naar Amerika. In november ben ik uitgenodigd om deel te nemen aan de Power Showcase in Miami Florida USA. Ook daar hoop ik mij in de picture te spelen bij Scouts. Hierdoor hoop ik dat ik volgend jaar mijn droom kan verwezenlijken en kan vertrekken naar Amerika om daar te gaan honkballen.
Bekijk ook mijn intervieuw en tv uitzending bij omroep zeeland toen ik 16 jaar oud was.
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/116096/Mijn-doel-Als-pitcher-schitteren-tijdens-de-World-Series-en-op-de-Olympische-Spelen.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
CTO
(sport)Status:
Internationaal
Sportclub:
Amsterdam Pirates.
Sportresultaten:
2015: NK little league.
2016: NK little league.
2017: NK little league.
EK ponyleague Tsjechië.
2018: NK little league.
EK ponyleague Tsjechië.
WK U15 Panama.
2019: NK little league.
EK Ponyleague Tsjechië.
U18 trainingen.
2021: EK U18 Macerata Italië.(champion)
WK U18 Bradenton Florida USA.
Power Showcase Miami Florida USA.
Ambitie:
Uiteindelijk wil ik in Amerika in de MLB als pitcher spelen, het liefst in combinatie met slaan en deel uit maken van het NL Kingdom of the Netherlands team en ooit deelnemen aan de Olympische Spelen.
Aantal Trainingsuren:
20 a 23 uur.
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik wil u vragen of u mij wilt steunen in mijn kosten die mijn topsport...

Afgerond
0%
Gehaald
€0,00
opgehaald
0
dagen over

Mijn naam is Dorian Lippens, ben Pitcher en 18 jaar oud. Ik ben...

Afgerond
8%
Gehaald
€100,00
opgehaald
0
dagen over