Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Dorian Lippens

Discipline:
Baseball
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Mijn naam is Dorian Lippens. Ik ben 16 jaar en mijn sport is honkbal. Ik specialiseer mij nu in pitching. Ik zit op het CTO in Amsterdam. Daar train ik 9x per week om mijn pitching te verbeteren en een betere pitcher te worden. Ik woon daar ook op mijzelf samen met andere jongens die ook op het CTO zitten. Honkbal is mij met met de paplepel ingegoten. Als kleine jongen werden mij alle posities geleerd maar ik bleef uiteindelijk steeds meer hangen bij pitchen. 5 jaar geleden ben ik naar Haarlem verhuisd zodat ik meer met honkbal bezig kon zijn en zodat ik op een hoger niveau kon gaan honkballen om mij verder te ontwikkelen. Toen ik 14 was ben ik bij Baseball Academy Kennemerland Rabbits gegaan. Bij Rabbits heb ik 3 jaar getraind en gespeeld. Nu heb ik mijn baseball opleiding daar afgerond en ga ik door naar de overgangsklasse bij Amsterdam Pirates. In 2018 heb ik met het NL U15 team deelgenomen aan het WK in Panama. Dit heeft mij een boost gegeven om harder en meer aan mijzelf als pitcher te gaan werken. In 2019 heb ik meegetraind met de NL U18. Mijn doel is om in Amerika te gaan honkballen bij een college of een MLB organisatie. Ook heb ik als doel om in het NL U18 team te blijven en in 2020 mee te gaan naar het EK. Verder wil ik mij steeds verder blijven ontwikkelen en een steeds betere pitcher worden. Ik hoop dat ik mij via het CTO, EK en showcases in de picture kan spelen voor scouts van college's en MLB organisaties en zo mijn stap kan maken naar Amerika.
Bekijk ook mijn intervieuw en tv uitzending bij omroep zeeland:
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/116096/Mijn-doel-Als-pitcher-schitteren-tijdens-de-World-Series-en-op-de-Olympische-Spelen.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
CTO
(sport)Status:
Internationaal
Sportclub:
Amsterdam Pirates.
Sportresultaten:
2015: NK little league.
2016: NK little league.
2017: NK little league.
EK ponyleague Tsjechië.
2018: NK little league.
EK ponyleague Tsjechië.
WK U15 Panama.
2019: NK little league.
EK Ponyleague Tsjechië.
U18 trainingen.
Ambitie:
Uiteindelijk wil ik in Amerika in de MLB als pitcher spelen, het liefst in combinatie met slaan en deel uit maken van het NL team en ooit deelnemen aan de Olympische Spelen.
Aantal Trainingsuren:
20 a 23 uur.
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik wil u vragen of u mij wilt steunen in mijn kosten die mijn topsport...

Afgerond
0%
Gehaald
€0,00
opgehaald
0
dagen over