Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Sophie van den Broek

Discipline:
Badminton
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Hoi, ik ben Sophie! Ik ben 18 jaar en speel aangepast badminton. Twee en half jaar geleden deed ik mee aan de Paralympische talentendag. Een van mijn onderdelen was badminton en ik was meteen heel enthousiast. De toenmalige bondscoach was er ook en selecteerde mij als potentieel talent. Na deze dag verwees ze mij naar BC Duinwijck om daar te gaan trainen en ervaring op te doen. Ze adviseerde me ook om in het para-badminton circuit toernooien te gaan spelen. Ik ben blij dat ik iets gevonden heb waar ik mijn passie in kwijt kan en ik vind het erg leuk om steeds beter te worden. Ik stel kleine doelen en het is mooi om te merken dat het dan lukt. Hierdoor heb ik in twee en half jaar tijd al veel progressie geboekt.
Op dit moment doe ik IVS, een Engelstalige marketing opleiding MBO niveau 4 aan het Nova College in Haarlem. Hiervoor loop ik stage bij Team Sportservice Haarlemmermeer waar ik bezig ben met de promotie van aangepast sporten. Ik merk dat het belangrijk is dat hier nog meer aandacht voor komt en wil zelf ook een voorbeeld zijn voor aangepaste sporters.
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
​ Ja
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
BC Duinwijck
Sportresultaten:
Tweede NK Dames enkel staand B 2018
Para-badminton talent 2018-2019
Derde NK aangepast badminton damesdubbel 2019
Tweede NK aangepast badminton mix dubbel 2019
Ambitie:
Mijn ultieme doel is deelname aan de Paralympische Spelen 2024 . Hiervoor moet ik veel internationale toernooi ervaring op doen. Toernooien vinden over de hele wereld plaats. Ik train nu al af en toe mee met de Nationale para-badminton selectie. Op dit moment ben ik als SL3 speler geclassificeerd, dit moet door een internationale classificeerder bevestigd worden. Jullie donaties wil ik gebruiken om internationale toernooien te kunnen spelen. De kosten voor para-badminton toernooien zijn hoog, dit komt door inschrijfkosten,hotels en vliegtickets.
Aantal Trainingsuren:
12
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Wie helpt mij op weg naar twee ultieme doelen; meedoen aan de...

Afgerond
73%
Gehaald
€1.090,00
opgehaald
0
dagen over