Chessqueens

Discipline:
Schaken
Over Ons:
Wij zijn de speelsters van het nat damesteam. Het beste team van West-Europa tijdens de laatste EK. Anne Haast, Bianca Muhren-de Jong. Zhaoqin Peng, Tea Lanchava, Iozefina Werlze, Rosa Ratsma en Maaike Kretman. Wij weten maar al te goed hoeveel plezier je aan het schaken kan beleven en hoeveel je er in je leven aan hebt, qua ontwikkeling op vele terreinen. Wij vinden het niet acceptabel dat er in verhouding tot de jongens zo weinig meisjes schaken. Daar gaan we meer dan tot nu toe heel veel aan doen. Girl Power dus ,
Geslacht:
Vrouw
Het team is bij elkaar sinds: :
Controleren...
dec 03 2014
Aangpepast sporter(s):
Nee
Status:
  • Bondsstatus
RTC-CTO-NTC:
  • NEE
Vereniging(en):
Knsb
Sportresultaten:
Tijdens de laatstgehouden EK is het damesteam gedeeld vierde geworden. Achter de full-prof teams uit het vroegere Oostblok. Wel als beste team van West-Europa geëindigd.
Ambitie:
Wij gaan meer dan ooit het meisjes schaken sterk promoten. De meisjes zullen er veel plezier aan beleven en optimaal gebruik maken van de ontwikkelings mogelijkheden die het schaken biedt. Wij willen uiteindelijk ook de kracht van de individuele speelsters en dus ook van het team zo verbeteren dat zij zich kunnen meten met de Europese en Wereldtop.
Trainingsuren:
Het gaat om het trainen van veel meisjes op wekelijkse basis en dmv toernooien, trainingsweekenden enz
Website: Facebook: Twitter: Instagram:
Unable to load tooltip content.