Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Jochem Dobber

Discipline:
Atletiek
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Hoi, leuk je hier te ontmoeten! Mijn naam is Jochem Dobber, ik ben 400m atleet en lid van het Nederlands 4x400m atletiekteam.

Sinds ik kan lopen vind ik het heerlijk om te rennen en te sprinten. Vanaf mijn 6e doe ik aan atletiek, bij AV Suomi in Santpoort-Noord. Nog steeds voelt het geweldig dat ik bijna elke dag mag sprinten.

Ik ben trotse atleet van TEAM NL bij de Atletiekunie. Ik woon en train op Topsportcentrum Papendal in Arnhem. Daardoor kan ik mij volledig focussen op mijn sport. Mijn trainingen bestaan uit loopscholing, kracht- en sprinttraining. Hierbij horen ook trainingsstages in het buitenland. Mijn ultieme doel is de Olympische Spelen van Tokyo in 2020. Om mij daarvoor te kunnen kwalificeren loop ik wedstrijden in binnen- en buitenland.

Op de momenten dat ik niet train ben ik informatica student aan de HAN. Ik hou van programmeren. Ik studeer daarom informatica (software development) aan de HAN.

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij op mijn blog www.jochemdobber.nl, op Instagram @jochemdobber of op Facebook @jochemdobberatleet.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
CTO
(sport)Status:
Topsportstatus
Sportclub:
AV Suomi
Sportresultaten:
2013: Brons op EYOF Utrecht 4x100m estafette
2016: Goud op NK junioren en Nationaal Junioren Record 400m
2016: Goud op NK junioren indoor 200m
2018: Zilver op NK outdoor Senioren 400m
2018: EK-limiet met 4x400m estafette
2019: Brons op NK indoor Senioren 400m
2019: 4x400m b finale World Relays - Japan
Ambitie:
De Olympische spelen van 2020 in Tokyo zijn voor mij meer dan een droom, het is een missie. De weg erheen is ingezet. Ik woon en train op Topsportcentrum Papendal in Arnhem. De erkenning van de Atletiekunie en de NOC*NSF wijst er op dat plaatsing en deelname haalbaar is.

Doordat ik woon en train op Papendal kan ik mij volledig focussen op atletiek. Mijn trainingen bestaan uit loopscholing, krachttraining en sprinttraining. Hierbij horen ook trainingsstages in het buitenland. Zoals die in januari 2020 naar Zuid-Afrika. Om mij te kunnen kwalificeren voor Tokyo 2020 loop ik wedstrijden in binnen- en buitenland.
Aantal Trainingsuren:
21 uur
Website: Facebook: Twitter: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Van 3 t/m 25 januari 2020 wil ik met het Nederlands atletiekteam op...

Succesvol
105%
Gehaald
€1.470,60
opgehaald
0
dagen over