Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Juna Prinssen

Discipline:
Boksen
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Even voorstellen… Ik ben Juna Prinssen, 18 jaar oud, studente, dochter, zus, maar bovenal: bokser!
Het is nu bijna drie jaar geleden dat mijn bokscarrière leven in werd geblazen. Toen kwam ik als ukkie bij de Nederlandse damesselectie boksen terecht. In het begin hield dat in dat ik drie keer per week van Gorinchem naar Schiedam reisde voor trainingen + 1x naar Sportcentrum Papendal. Zo legde ik gemiddeld 500 km per week af met mijn welwillende vader. Mijn internationale debuut maakte ik exact twee jaar geleden en sindsdien heb ik met TeamNL Boksen verschillende landen gezien: Servië, Hongarije, Bulgarije, Letland, Polen, Denemarken, Duitsland, Engeland, Schotland, Malta en Italië… Hier sleepte ik verschillende titels binnen en tevens ben ik Nederlands kampioen in de A-klasse bij de Jeugd.

Nu sta ik (nog steeds een ukkie) aan het begin van de rest van mijn topsportcarrière. Vanaf 2020 doe ik namelijk mee met de Elite (volwassenen). Ik woon inmiddels in Schiedam, dus gelukkig is uren filerijden er niet meer bij. Ik studeer fulltime aan de Hogeschool Rotterdam en wanneer ik niet op school ben, vind je me in de sportschool: zes dagen per week, vaak meerdere keren per dag.

Zoals iedere topsporter je kan vertellen, moet je veel concessies doen om de top te bereiken. Het kost je bloed, zweet & tranen, maar toch eigenlijk ook veel geld. Naast mijn drukke schema probeer ik zoveel mogelijk bij te verdienen om alles te bekostigen, maar dit is helaas nog niet genoeg. Ik reis veel, train hard, moet materialen kopen en investeren in trainingen. Om mezelf internationaal als Elite bokser op de kaart te zetten, heb ik dan ook financiële hulp nodig. Mijn huidige doel is om met de komende EK in September (Under 22) een plaats op het podium te verdienen. Erg belangrijk voor mij is nu dus groeien in kracht vanuit de Jeugd naar de Elite klasse. Voor aanvullende trainingen en equipment heb ik daarom 1200,- euro nodig.

Alle hulp hierbij wordt natuurlijk super erg gewaardeerd!

- Juna
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Mesa Sport
Sportresultaten:
Bep van Klaveren (2017, 2018, 2019) - Goud
NK 2018 - Goud
Riga Ladies Box Cup 2019 - Goud
NRW Cup 2018 - Goud
Thuringen Box Cup 2018 - Goud
Brandenburg Cup 2019 - Zilver
Ambitie:
Mijn huidige doel is om met de komende EK in September (Under 22) een plaats op het podium te verdienen!
Aantal Trainingsuren:
12
Facebook: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Met al enige successen als jeugdbokser, is het nu tijd voor grof geschut....

Succesvol
101%
Gehaald
€1.210,00
opgehaald
0
dagen over