Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Angel Delevaque

Discipline:
Schaatsen - Kunstrijden
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Hallo iedereen, ik ben Angel Delevaque, 10 jaar oud en kom uit Dordrecht.
Toen ik 4 jaar oud was ben ik begonnen met kunstrijden, het idee was om de basisvaardigheden te leren zodat ik in de winter samen met mijn ouders af en toe zou kunnen gaan schaatsen, echter verloor ik al snel mijn hart aan deze mooie sport en wat begon als een hobby met 1 keer in de week trainen werd als snel meer. Tegenwoordig train ik 6 dagen in de week en heb dan ook nog wedstrijden in binnen en buitenland. In 2019 ben ik 2 weken op trainingsstage in Spanje geweest met voormalig wereldkampioen Javier Fernandez, choreograaf van de wereldtop Jeffrey Buttle en coach van de wereldkampioen Tracey Wilson, tijdens deze trainingsstage ben ik mede door mijn inzet en enthousiasme uitgenodigd om in de zomer van 2020 voor 8 weken deel te nemen aan een internationaal trainingskamp, helaas heeft het Covid-19 virus roet in het eten gegooid.
Om mezelf te blijven ontwikkelen en qua techniek door te kunnen groeien heb ik samen met mijn ouders in juni 2020 de beslissing genomen om in Tilburg bij Olympisch coach Carine Herrygers en oud Olympier Jorik Hendrickx te gaan trainen.
Dit was een hele grote stap voor mij, elke dag minimaal 2 uur reizen naar de ijsbaan, een mannelijke coach en veel meer prestige gericht trainen. Op dit moment train ik al weer ruim een half jaar met deze toppers en heb ik mijn plek binnen het trainingsteam gevonden en ben ik zowel fysiek als mentaal grote stappen vooruit gegaan.
Ik heb weer heel veel meer plezier, passie en motivatie in het kunstrijden gevonden en heb superveel zin om als het eindelijk weer mag wedstrijden te gaan rijden.
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
TKV Tilburgse Kunstrij Vereniging
Sportresultaten:
2018: Brons op Santa claus cup in Boedapest
2019: 4de plek tijdens de NK in Den Haag
2019/2020 vooralsnog als 2de geplaatst voor de NK kunstrijden in Den Haag (februari 2020)
Ambitie:
Mijn droom en doel voor de toekomst is om deel te nemen aan (grote) internationale wedstrijden zoals Junior grand prix, europese kampioenschappen, wereld kampioenschappen, olympische spelen en youth olympics en daarbij voor minimaal een top 10 notering te gaan.
Aantal Trainingsuren:
20
Website: Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Komende zomer 2020 wil ik voor 8 weken naar een internationale...

Succesvol
160%
Gehaald
€16.030,00
opgehaald
0
dagen over