Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Bram de Bruijn

Discipline:
IJshockey
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Mijn naam is Bram de Bruijn, 16 jaar, leerling aan het Willem de Zwijger College VWO 4 en woonachtig in Sliedrecht.
Sinds mijn 9de beoefen ik ijshockey, de coolste en snelste teamsport die er bestaat. Mijn club is Dordrecht Lions. Ik speel voor 2 teams in een volledige wedstrijdcompetitie. Met mijn leeftijdgenoten in de U19 en sinds vorig jaar ook bij de selectie van het 1e team.

Ieder jaar worden er jeugdspelers door de coaches van hun club voorgedragen bij de Nederlandse IJshockeybond voor het Nationaal Talentontwikkelingsteam programma. Deze spelers worden in juni uitgenodigd om deel te nemen aan een 3-daags trainingskamp. Hieruit worden door coaches de beste spelers geselecteerd. Met deze brede selectie wordt minimaal 1x per maand getraind in Tilburg. Aan het eind van het ijshockeyseizoen worden er toernooien in het buitenland gespeeld. De 22 beste spelers worden hiervoor uitgenodigd.

De afgelopen 4 jaar heb ik met het Nationaal Talentontwikkelingsteam U14 en U16 diverse toernooien in Polen, Tsjechië, Duitsland en Slowakije mogen spelen. Hier wordt er vooral tegen regio-selectie teams gespeeld uit desbetreffende landen. In het begin was de tegenstand zwaar. In Amerika, Canada, Scandinavië en Oost-Europa is ijshockey een grote sport, te vergelijken met voetbal hier. De teams trainen dagelijks 2 tot 4 uur op het ijs en 1,5 uur in de sportschool met elkaar. Iets waar wij in Nederland alleen maar van kunnen dromen. Toch heb ik met het Talentontwikkelingsteam het laatste jaar mooie resultaten behaald. 1e plaats in Bratislava (Slowakije) en Füssen (Duitsland) en een 2e plaats in Most (Tsjechië).

Met mijn club train ik 5 uur in de week op het ijs. Buiten de club om volg ik zelf nog extra ijstrainingen en train ik 2x in de week in de sportschool en met een personal trainer. Ieder weekend speel ik 2 wedstrijden. Eind maart stoppen de trainingen en wedstrijden in clubverband, dan starten voor mij de privé trainingen en trainingskampen.
Afgelopen seizoen heb ik op uitnodiging van HYC Herentals (België) meerdere toernooien met hun club in Frankrijk en België gespeeld. Alleen in de maand augustus train ik 3 weken niet.

Met enige trots mag ik dan ook zeggen dat ik toegevoegd ben aan de selectie van het jong Oranje U18 team. Met dit team zullen wel gaan deel nemen aan het officiële WK. Dit WK zou in eerste instantie in Tianjin, China worden gehouden. Door de uitbraak van het Coronavirus heeft de Internationale Ice Hockey Federation besloten om het toernooi te cancellen. Gelukkig heeft de Bulgaarse IJshockeybond zich als gastland aangeboden en zal het nu van 22 t/m 29 maart 2020 gehouden worden in Sofia. Naast het Nederlands team zullen ook China, Kroatië, Spanje, Australië en Bulgarije deelnemen aan dit toernooi.

U zult begrijpen dat mee mogen spelen in een dergelijk toernooi voor mij een droom is die uitkomt. Zoals eerder vermeld is ijshockey in Nederland een zeer kleine sport en beschikt de bond over weinig financiële middelen. De kosten voor het vliegticket, het verblijf en uiteraard mijn uitrusting zijn grotendeels voor mij zelf.

Ik zou dan ook graag uw ondersteuning als betrokken ondernemer willen inroepen.

Sinds kort ben ik in het bezit van een eigen website. Hierop zal ik uiteraard mijn resultaten met u delen. Ik zou trots zijn om u als sponsor/supporter op de website te mogen verwelkomen.
Kijk voor mijn website op https://bramdebruijn2912.wixsite.com/myhockeydream

Mogelijk kunnen we dan samen een stap zetten richting mijn ijshockeydroom.

Met sportieve groet,
Bram de Bruijn

Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Dordrecht Lions1e divisie team, Dordrecht Lions U19 en Jong Oranje U18
Sportresultaten:
Talentontwikkelingsteam U14, Toernooien Lodz Polen, Praag Tsjechië
Talentontwikkelingsteam U16 Toernooien Bratislava Slowakije 1e plaats, Most Tsjechië 2e plaats, Füssen Duitsland 1e plaats
Jong Oranje U18 maart 2020 WK divIIB, Sofia Bulgarije
Ambitie:
Uiteraard wil ik zo hoog mogelijk eindigen. Eerst mijn VWO diploma halen en dan zou ik graag een jaar naar het buitenland willen om te kijken hoe het daar allemaal gaat.
Aantal Trainingsuren:
10 uur
Website:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Met enige trots mag ik zeggen dat ik toegevoegd ben aan de selectie van...

Succesvol
101%
Gehaald
€2.025,00
opgehaald
0
dagen over