Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Nadia Swinkels

Discipline:
Judo
Provincie:
Zuid-Holland
Over mij:
Hallo ik ben Nadia Swinkels, ik ben 16 jaar oud en doe de sport judo. Ik ben deze sport gaan doen omdat ,mijn moeder het vroeger deed, en ze wou graag dat ik mezelf kon verdedigen. Ze had in gedachten dat ik het maar een jaar zou doen maar ik vond het heel leuk en doe het nu al 11 jaar. Ik vind judo een hele leuke sport om te doen omdat het altijd anders is. je moet altijd andere en nieuwe dingen leren en je judood elke keer weer anders als je tegen een andere tegenstander staat. Ik denk dat dat de sport zo leuk maakt. ik zit momenteel op het havo en wil graag als ik mijn diploma heb naar de HALO.
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Sportinstituut de Korte
Sportresultaten:
Nederlands Kampioen in 2017
Kampioen Dutch Open Espoir 2018
Zilver Nederlands Kampioenschap 2018
Brons NK teams -18jr
Brons Internationaal Residentie Judo toernooi 2019
Brons Open Twentse judokampioenschappen 2019
Brons European Cup Follonica (Italië) 2020
Zilver NK -18jr 2020
Ambitie:
Ik wil zoals iedereen zegt natuurlijk later op de Olympische Spelen staan en daar een medaille halen. Dat is natuurlijk nog heel ver weg.
Maar ik doe het nu wel al zo goed in Nederland dat ik ben geselecteerd voor toernooien in het buitenland, zogeheten European Cups voor cadetten.
Mijn doel op de wat kortere termijn is dan ook geselecteerd worden voor het EK 2020. En voor 2021 geselecteerd worden voor zowel het EK, EYOF (Europese Jeugd Olympische Spelen) en het WK.
Om deze doelen te kunnen bereiken train ik heel hard. Ik ga 6x per week naar het RTC in Hoogvliet en 1x per week naar het NTC op Papendal.
Ik reis dus heel veel en dat kost ook veel geld. En ook de buitenlandse toernooien kosten gemiddeld 500 euro.
Helaas is er geen financiële ondersteuning vanuit de bond en moeten mijn ouders alles betalen. Zelf heb ik een paar bijbaantjes zodat ik ook een steentje bij kan dragen. Maar ik kan zeker nog wel extra hulp gebruiken.
Daarom hoop ik dat u mij zou willen helpen. Iedere euro brengt mij weer een stapje dichter bij mijn uiteindelijke doel; EK, EYOF en WK in 2021 !!!
Alvast heel erg bedankt.
Groetjes, Nadia
Aantal Trainingsuren:
10 uur
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn doel is om geselecteerd te worden voor EK, EYOF en WK in...

Afgerond
8%
Gehaald
€400,00
opgehaald
0
dagen over