Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Jari van Polen

Discipline:
Schaatsen - Shorttrack
Provincie:
Gelderland
Over mij:
Ik ben Jari, ik woon in Nijkerk een kleine stad vlak naast Amersfoort en ik ben een shorttrack schaatstalent. Ik ben 17 jaar oud, en schaats nu al 10 jaar.

Schaatsen is een sport waar ik sinds het begin van houd en altijd beter in heb willen zijn. Door veel oefening en vastberadenheid heb ik in de afgelopen jaren veel succes gekend. Hierdoor werd ik in 2016 opgenomen in RTC Midden shorttrack. 1 van de 3 trainingselecties gevormd uit het oude jong oranje, waar ik nog steeds hard werk om mezelf te laten groeien in de sport met als ultiem doel olympisch kampioen te worden. In de afgelopen jaren ben ik 2 keer 2e geworden op het NK shorttrack junioren. En 1 keer 3e op de EK junioren. Ook heb ik verschillende internationale medailles op mijn naam staan. Ik hoop in de volgende seizoenen op deze successen te bouwen en nog beter te worden dan dat ik nu ben.

Helaas is de sport die ik doe heel duur. Ondanks dat mensen dat niet gelijk denken is op hoog niveau schaatsen in Nederland heel zwaar op de portemonnee. Lidmaatschappen, ijzers, internationale reizen naar wedstrijden. Alles betalen we zelf! Toen ik mijn ouders afgelopen jaar hoorde praten over het feit dat ze de schaatscarrière van mijn zusje misschien niet meer volledig kunnen financieren besloot ik dat het tijd werd om hier wat aan te doen en heb ik deze pagina opgezet.

Maar natuurlijk, waar investeert u in als u mij wat van uw geld toevertrouwd? Nou ik kan u vertellen dat u investeert in een persoon die 100% van zijn vrije tijd in zijn sport steekt. Elke training 100% geeft en alles doet om zijn ultieme doel mogelijk te maken. Daarnaast zit ik ook nog op het VWO bij het Leidsche Rijn College in Utrecht, waar ik nu mijn examenjaar in zal gaan. Ik kan natuurlijk ook wat voor ú doen als u grotere bedragen doneert, deze zijn te vinden aan de rechterkant van de pagina onder het kopje ‘tegenprestaties’. En als u de bedragen die aan de rechterkant van deze pagina genoemd zijn niet zomaar kan uitgeven. Geen probleem! Alle kleine beetjes helpen en ik zal iedere donateur dankbaar zijn voor zijn/haar bijdrage aan mijn carrière. Denk er aan dat wanneer ik de top haal en op dat podium sta dat u kan denken; “die jongen heb ik geholpen om zijn droom te behalen”. Ik hoop dat u iets in mij ziet! Mijn social media accounts staan hieronder vermeld. Bekijk ze anders even, misschien leert u mij dan iets beter kennen. En mocht doneren voor u echt niet mogelijk zijn! Delen is gratis, en dat helpt mij altijd. Alvast bedankt voor het overwegen en misschien mag ik u wel een bedankje sturen!

met vriendelijke groet
Jari van Polen
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Nationaal
Sportclub:
SVU, SSVN.
Sportresultaten:
seizoen 2017-2018 (14 - 15 jaar oud)
1e bij de starclass (internationale competitie) in Bormio (IT), 2e bij het NK Junioren in Utrecht in mijn categorie en 3e bij het EK Junioren, Ventspils (Lat)
Seizoen 2018-2019 (15 - 16 jaar oud)
1e deelname aan het NK Senioren als junior, eindigde als 19e en 7e op het NK Junioren als 1e jaars (je zit 2 jaar in 1 categorie. 1 ben je jong en de 2e ouder in vergelijking met je tegenstanders)
Seizoen 2019-2020
2*2e bij de starclass wedstrijden In Lausanne (SUI) en Turijn (ITA), 16e op het NK senioren in , en 2e op het nk Junioren.
Ambitie:
Mijn ultieme ambitie is om beter te worden dan iedereen. In mijn ultieme droom heb ik alles gewonnen wat er te winnen valt tegen de tijd dat ik stop met shorttrack.
Op de korte termijn wil ik volgend seizoen kijken of ik medailles kan pakken op de beide NK's als eerstejaars junior A. (17 en 18 jaar oud op 1 juli) Daarnaast wil ik proberen om het WK Junioren te halen. Het zijn hoge doelen maar ik denk dat ik het kan!
Aantal Trainingsuren:
ik train gemiddeld 12+ uur in de week
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


In het shorttrack is goed materiaal een must. Je kan zo sterk zijn als je...

Afgerond
36%
Gehaald
€905,00
opgehaald
0
dagen over