Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Arjen Nijkamp

Discipline:
Baseball
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Mijn naam is Arjen Nijkamp,
Ik ben 17 jaar en studeer nu op het Johan Cruyff College in Amsterdam.Hier doe ik mijn 1ste jaar Marketing & Communicatie .
Op het Johan Cruyff College kan je sport en school makkelijker combineren, ze geven je de ruimte om op hoog niveau te sporten en toch een diploma te halen.
Mijn sport is honkbal. Dat doe ik al vanaf mijn 7de bij HCAW.
Ik heb het daar erg naar mijn zin gehad en veel kunnen leren. Op mijn 14de werd ik geselecteerd door Scimitars(Honkbalacademie)

Bij Scimitars heb ik echt de grote stappen gezet.
Bij mijn eerste jaar Scimitars werd ik geselecteerd voor het Nederlands Team U15.
Ik mocht daarmee naar het WK in Panama, daar heb ik veel ervaring heb opgedaan en we werden daar uiteindelijk 8de van de 12 landen die meededen. Toen ik weer aankwam op het vliegveld na 2,5 week in Panama mocht ik even een nachtje naar huis om mij vervolgens de volgende dag om 7.00 op Schiphol weer te melden.
Ik was namelijk ook geselecteerd voor MLB camp in Regensburg. MLB camp is voor de beste spelers in Europa die uitgenodigd worden om daar te trainen.
Dat gebeurde allemaal in mijn eerste jaar Scimitars…

Nu 2 jaar later kreeg ik weer goed nieuws te horen, want ik mag naar het CTO.
Bij het CTO ( Centrum voor Topsport en Onderwijs ) train je 9x per week en daarbij woon je ook in Amsterdam.Ik ga dus op mijzelf wonen zodat ik volop kan trainen en mij kan focussen op mijn studie en natuurlijk om het beste uit mijzelf te halen om zo de top te bereiken
Helaas is het deelnemen van CTO niet gratis. Er komen veel kosten bij kijken, denk aan: Huur van je kamer, maaltijdvoorziening, boodschappen , trainingskampen. Natuurlijk krijg ik steun van mijn ouders en familie maar ik wil zelf ook mijn steentje bijdragen.Ik ben vooral nu veel aan het werk omdat dit vanaf Augustus haast niet meer mogelijk is met de trainingen en school.

Dus bij deze vraag ik of jullie mij willen helpen met het waarmaken van mijn dromen en ambities .Ik hoop dat u mij financieel kan ondersteunen waardoor ik mij verder kan ontwikkelen in mijn honkbalcarrière .En wellicht de top samen met uw ondersteuning kan bereiken!
Alvast hartelijk dank
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
CTO
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
HCAW
Sportresultaten:
2016: Junior League
2018: Colt League
2018: WK Panama
2018: MLB Camp
2019: Colt League
2020: Geselecteerd CTO
2020: Geselecteerd Voorselectie NL U18
Ambitie:
Mijn ultieme droom is om uiteindelijk naar MLB te gaan.
Ik hoop dat ik over 3 jaar na mijn studie kan tekenen voor een profcontract of om naar College te gaan in Amerika.
Het zal zeker niet makkelijk zijn, maar ik ben van mening dat je met hard werken en veel discipline je je dromen uiteindelijk waar kan maken.
Aantal Trainingsuren:
13,5
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Wie wil en kan mij helpen mijn dromen waar te maken

Afgerond
49%
Gehaald
€1.220,00
opgehaald
0
dagen over