Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Ties van Seumeren

Discipline:
Schaatsen - Langebaanschaatsen
Provincie:
Utrecht
Over mij:
Ik ben Ties van Seumeren (15 jaar) langebaanschaatser uit Maarssen. Ik train voor het derde jaar bij de Schaatsacademie Utrecht. Daarnaast train ik ook nog bij mijn vereniging SV Utrecht. In het nieuwe schooljaar ga ik naar HAVO-5.

Op de tijdelijke ijsbaan in ons dorp heb ik leren schaatsen. Ik was toen 4 jaar. Bij het jeugdschaatsen heb ik de smaak te pakken gekregen. Vanaf mijn tiende jaar ben ik wedstrijden gaan rijden. Naast het schaatsen voetbalde ik ook nog. Maar op een gegeven moment was dit niet meer te combineren.

Door de trainingen bij de Schaatsacademie Utrecht ben ik technisch beter gaan schaatsen. Ik heb veel gewerkt aan: "het dieper zitten". Hierdoor ben ik effectiever gaan schaatsen. En dat zie ik terug in mijn wedstrijdtijden. In het seizoen 2019/2020 heb ik bij diverse wedstrijden podiumplaatsen behaald en heb ik mij geplaatst voor het NK-allround.
Maar ik weet dat ik nog lang niet mijn niveau heb bereikt. Mijn doelstelling voor komend seizoen: mijn start verbeteren. Explosiever worden! Ik wil alles uit mezelf halen om beter te worden en mijn doelstelling te verwezenlijken!

Komend seizoen wil ik als eerstejaars B-junior bij de Top15 van mijn leeftijdscategorie behoren. Daar gaan veel traininguren in zitten. Zowel in de zomer als in de winter. Hoe harder je schaatst, hoe meer je met materiaal bezig moet zijn. Van je schaatsschoen tot je ijzers. Van je racefiets tot je hartslagmeter. Alles moet kloppen.
Spaar- en verjaardagsgeld investeer ik in mijn materiaal. Maar om de beste schaatsen, ijzers en fitnessmateriaal aan te schaffen vraag ik om uw steun. Want kampioen wordt je niet alleen.

Alle donateurs ontvangen van mij regelmatig een nieuwsbrief.

Hartelijke groet,
Ties van Seumeren


Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Schaatsacademie Utrecht
Sportresultaten:
Zilver wedstrijden Gewest Noord-Holland/Utrecht
Baankampioen seizoen 2019/2020 500/1000 mtr
Brons Talentenwedstrijd 2019/2020
Brons Regiowedstrijd
Plaatsing NK allround
Ambitie:
Plaatsen voor de Olympische winterspelen op 1500 meter en 5000 meter. Ofwel van de ijsbaan in Utrecht naar een Olympic Oval
Aantal Trainingsuren:
12
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Om mijn doelstelling te bereiken train ik elke dag intensief. Je wordt...

Succesvol
139%
Gehaald
€1.635,00
opgehaald
0
dagen over