Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Joep Stubbe

Discipline:
Schaatsen - Langebaanschaatsen
Provincie:
Utrecht
Over mij:
Ik ben Joep Stubbe, 15 jaar oud, ga komend jaar naar 4 HAVO en ik kom uit Oudewater.
De afgelopen twee seizoenen heb ik geschaatst bij de C-selectie van de Schaatsacademie Utrecht. Het afgelopen seizoen heb ik de door mij aan het begin gestelde doelen ruimschoots behaald. Mijn doelen waren: op de 500 meter onder de 42 seconde en op de 1500 meter onder de 2.10 min. rijden. Mijn PR op de 500 meter is 41.11 sec. en op de 1500 meter 2.03,98 min. Tevens was mijn doel mij te plaatsen voor het NK Junioren C. Ook dit doel heb ik behaald door goede resultaten op het Gewestelijk- en Regionale Kampioenschappen. Op het NK behaalde ik een 16e plek. Een prachtig 1e NK dus.
Komend seizoen maak ik deel uit van de A/B selectie van de SAU. Het zomer- en winterprogramma houdt in dat we 6x per week trainen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen, snellere tijden te rijden door technisch beter en fysiek sterker te worden.
Om zo goed en hard te kunnen trainen en schaatsen is er behalve inzet, ook goed materiaal nodig, denk aan: schaatsen, racefiets, skeelers etc. Helaas zijn deze materialen niet goedkoop. Daarom vraag ik u of u mij wilt sponsoren, zodat ik hiermee een deel van deze kosten kan dekken en zo mijn droom waar kan proberen te maken.
Mijn droom is de Gouden Plak 1500m op de Olympische Spelen te winnen en Wereldkampioen te worden op de 1500m. Komende seizoenen zal ik naast de 500, 1000 en 1500 meter ook de 3000 meter gaan rijden.
Natuurlijk word u als sponsor op de hoogte gehouden van mijn activiteiten en behaalde resultaten tijdens wedstrijden.

Groetjes Joep

Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
SVO Oudewater
Sportresultaten:
7e plek op NPT als Pupil B
16e Plek op NK Junioren C
Ambitie:
Een Goude medaille op de 1500m op de Olympische Spelen en Wereldkampioen 1500m.
Aantal Trainingsuren:
10
Facebook:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel

Succesvol
100%
Gehaald
€1.222,22
opgehaald
0
dagen over