Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Rick Rizvic

Discipline:
Baseball
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Een doel voor jezelf stellen en daar alles voor doen dat heb ik mezelf ( Rick Rizvić, 16 jaar ) voor genomen. Ik begon net als iedereen onderaan, dit was op 6 jarige leeftijd bij de Haarlemse honkbal club Kinheim na de eerste training was ik verkocht niet wetende wat er allemaal mogelijk was en wat er allemaal ging gebeuren.

Op mijn 11de werd ik voor het eerst geselecteerd voor het regionale little league team Kennemerland en speelde ik hierdoor mijn grote toernooi. Dit smaakt naar meer, ik ging nog harder werken en dit resulteerde in nog een selectie voor het little league team met dit keer meer succes. We werden Nederlands kampioen en hiermee plaatste we ons voor het EK waar we de 3rde plek veroverde.

Mede door mijn goede prestaties op dat toernooi ben ik opgevallen bij de Kennemerland baseball academy ( RTO ). Hierdoor startte op mijn 13de het volgende hoofdstuk in mijn jonge carrière. Bij de academy heb ik veel geleerd en veel stappen gemaakt met als hoogtepunt een jaar later geselecteerd worden voor het Nederlands u15 team en deelname aan het WK in Panama ( 2018 ).

Na het WK mocht ik gelijk door naar Duitsland om daar deel te nemen aan het MLB All - Star camp Europe. Na deze bewogen zomer werd ik in de winter uitgenodigd om mee te trainen bij het CTO Amsterdam. Uiteindelijk werd ik geselecteerd voor het Centrum Topsport en Onderwijs ( CTO ) programma op 15 jarige leeftijd. Op dat moment was het voor mij door verschillende omstandigheden niet mogelijk om direct fulltime mee te doen met het programma en intern te wonen.
Nu mijn eerste jaar op het CTO erop zit ( parttime ) en ik heb kunnen proeven aan het leven als een topsporter smaakt het naar meer. Mijn 2de CTO jaar komt eraan en mijn doel is om het fulltime programma van het CTO te volgen, dat betekent dus ook onder andere intern wonen, zelf boodschappen doen en maaltijdvoorziening. Het volgen van het fulltime CTO programma deze komende 2 jaar is enorm belangrijk voor mijn ontwikkeling als honkballer en de mogelijkheid om deel te nemen aan grote internationale toernooien ( EK en WK u18 ). Dat betekent dat ik mijzelf volledig moet focussen op honkbal en mij niet zorgen hoef te maken over geldzaken en de eigen bijdrage voor het intern wonen.

Helaas zijn er aan dit avontuur extra kosten verbonden, ik heb het geld met name nodig voor mijn verhuizing en de maandelijkse kosten voor onderdak in Amsterdam. Uiteraard krijg ik steun van mijn ouders en familie maar ik wil proberen zelf ook een steentje bij te dragen. Daarom hoop ik dat u mij financieel wilt helpen waardoor ik mijn dromen waar kan maken

'' Winners never quit and quiters never win ''
- Vince Lombardi
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
CTO
(sport)Status:
Internationaal
Sportclub:
Kinheim
Sportresultaten:
- 2016 Little league Nederlands kampioen
- 2016 3rde plaats little league EK
- 2017 Selectie baseball academy Kennemerland ( RTO )
- 2018 Selectie Nederlands team u15
- 2018 Deelname WK u15 in Panama ( 8ste plek )
- 2018 Selectie Major League Baseball ( MLB ) All - Star camp Europa
- 2018 Kampioen instructional league u15
- 2018 Kampioen eerste klasse ( Kinheim )
- 2019 Geselecteerd voor het CTO
- 2019 Deelname internationaal u16 toernooi uitkomend voor team Europa
- 2020 Voorselectie Nederlands team u18
Ambitie:
Mijn einddoel is om professioneel honkbal te spelen in Amerika, Japan of Zuid Korea
Aantal Trainingsuren:
18 uur per week
Facebook: Twitter: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn 2de CTO jaar komt eraan en mijn doel is om het fulltime programma...

Afgerond
40%
Gehaald
€1.207,00
opgehaald
0
dagen over

Door omstandigheden ga ik per 1 janurai 2021 intern om het CTO programma...

Afgerond
4%
Gehaald
€50,00
opgehaald
0
dagen over