Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Robin Keppels

Discipline:
Schaatsen - Shorttrack
Provincie:
Overijssel
Over mij:
Hallo, ik ben Robin, ik ben 14 jaar oud. Ik doe aan shorttrack en langebaanschaatsen. Op mijn 6e ben ik begonnen met langebaanschaatsen en ben met shorttrack begonnen voor het oefenen van de bochten, al gauw kwam ik er achter dat de spanning bij shorttracken, het tactische spelletje ook erg leuk zijn en zodoende ben ik 3 jaar geleden wedstrijden gaan rijden in het shorttracken. Langebaanschaatsen ben ik al die tijd ook blijven doen.
Sinds mei train ik mee met het KNSB Talent Team Midden Oost Shorttrack en de baanselectie Twente langebaanschaatsen. Voor het shorttracken reis ik, zodra het gezien de huidige omstandigheden weer een beetje kan, 2 / 3 keer in week af naar Utrecht, waar ik zo snel mogelijk weer op het ijs hoop te staan. Nu volg ik daar de droogtraining en de krachttraining. In Enschede probeer ik nog zoveel mogelijk met mijn club Team Go mee te trainen en doe ik trainingen samen met de baanselectie voor het langebaanschaatsen. Naast het sporten ga ik volgend jaar naar de 3e klas van het atheneum.
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
Team GO / Bornse Schaats en Skeelervereniging
Sportresultaten:
2019/2020 : 7e NK Junioren (categorie dames junioren C)
Ambitie:
Uiteindelijk de Olympische Spelen, maar voor aankomend jaar zou ik 3 NK's (junioren) willen rijden. Shorttrack, lange baan en marathon. Ook wil ik proberen om bij de eerste 8 te eindigen in de Starclasscompetitie, om zo deel te kunnen nemen aan het EK shorttrack junioren.
Aantal Trainingsuren:
16-18 uur
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Jeeeh, ik ben geselecteerd voor het KNSB Talent Team Midden Oost /...

Afgerond
58%
Gehaald
€1.155,00
opgehaald
0
dagen over