7% van €2.000,00
27 DAGEN TE GAAN

Milan Schenk

Sportdiscipline:
Schaatsen - Shorttrack
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Mijn naam is Milan schenk en ik ben 17 jaar. Ik ben op mijn vijfde begonnen met langebaanschaatsen, maar ik heb al snel de wissel gemaakt naar shorttrack op acht jarige leeftijd, omdat ik het racen daar zo ontzettend leuk vond. Sinds de laatste paar jaar maak ik erg veel progressie en dit jaar zit ik ook in het KNSB Talent Team Midden, vooraf RTC Midden genoemd. Dit jaar wil ik competitief meedoen met internationale wedstrijden en mijn groei doorzetten. Ook hoop ik dat ik weer een goed resultaat kan neerzetten op het NK Junioren van 2021.

Wat mij zo motiveert om altijd alles te geven is het gevoel van voldoening als je je progressie ziet en soms zelf ook voelt. Wanneer ik de progressie zie die ik maak raak ik nog meer gemotiveerd om die progressie alleen maar te vergroten.

Dit jaar ga ik weg van mijn huidige school, het Murmellius Gymnasium in Alkmaar, en ga ik naar het Leidsche Rijn College zodat ik vaker kan blijven trainen en het maximale eruit kan halen. Op het Leidsche Rijn College ga ik naar 5 Gymnasium.

Doordat ik dit jaar in een KTT (KNSB Talent Team) zit, heb ik geld nodig om mijn trainingen en wedstrijden te kunnen betalen. Dit is niet goedkoop, dus daarom vraag ik jullie hulp om mij daarbij te steunen om mijn doelen te behalen.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
KNSB Talent Team Midden
Sportresultaten:
2020 Brons op NK 500m
2020 Brons op NK Relay
2019 Brons op NK Relay
Ambitie:
Olympische spelen te behalen, het liefst in 2024
Aantal Trainingsuren:
13
Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Door middel van deze donatie zal ik mijn wedstrijden en trainingen,...

7%
Gehaald
€140,00
opgehaald
27
dagen over