Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Stichting Talent United

Organisatie type: Telefoonnummer:
0646305041
Adres:
Holenweg 14A
Postcode:
1624 PB
Over de organisatie:
Als jonge topsporter komt er veel op je af. Je gaat steeds meer trainen, vaak ook meer reizen en ondertussen moet je gewoon nog naar school. Je hebt misschien wel extra krachttraining nodig, of ondersteuning en advies bij jouw voeding. Een fysio waar je altijd terecht kunt is ook wel fijn en een keer praten met een sportpsycholoog maakt jou ook mentaal sterker. Bij wie moet je dan zijn en hoe moet je al deze extra kosten betalen? Dit zijn de vragen waar onze talenten tegenaan lopen en hier helpen wij hen bij. Bij stichting Talent United hebben wij alle kennis en expertise in huis, alles onder één dak en in de buurt.

Op 17-jarige leeftijd werd Pieter van den Hoogenband 4e op de Europese kampioenschappen. Dit was niet genoeg voor hem, hij wilde de beste van de wereld worden. Wat kon hij doen om de allerbeste te worden? Qua trainingsarbeid zat hij al op zijn maximum, dus wat kon hij nog meer doen om die laatste stap te zetten? Pieter verzamelde een team van specialisten om zichzelf en zijn trainer heen, mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Hij kon zich daardoor nog meer focussen op zijn sport en werken aan de details en randvoorwaarden, waarmee hij de laatste stap richting de absolute wereldtop kon zetten. Het resultaat is bekend, Pieter werd meervoudig wereld- en olympisch kampioen.

Talent United heeft zich laten inspireren door dit verhaal van Pieter van den Hoogenband. Wij hebben een team van experts uit onze regio verzameld die onze talenten beter en sterker kunnen maken. Wij hebben ondernemers bereid gevonden om te investeren in deze talenten en de talentontwikkeling en topsport in West-Friesland. Wij stellen ons team en budget beschikbaar aan diverse talenten uit alle takken van sport en helpen jonge topsporters uit West-Friesland hiermee op weg om het maximale uit hun talent te halen en hun dromen na te jagen.
Geslacht:
Gemengd
Ambitie:
Wij stellen ons team en budget beschikbaar aan diverse talenten uit alle takken van sport en helpen jonge topsporters uit West-Friesland hiermee op weg om het maximale uit hun talent te halen en hun dromen na te jagen. “Alleen kun je niets, je moet het samen doen” zei Johan Cruyff ooit. Ook zijn uitspraak gebruiken wij als rode draad in al onze activiteiten. Talent United, samen op weg naar de top!
Website: Facebook: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Alweer 5 jaar steunt Talent United de jonge topsporters uit...

Afgerond
15%
Gehaald
€767,00
opgehaald
0
dagen over