Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Skip Brüll

Discipline:
Windsurfen
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Hallo,

Ik ben Skip 13 jaar oud en dol op windsurfen. Toen ik 8 was ben ik begonnen met windsurfen op Bonaire. Inmiddels train ik al 3 jaar bij het RTC (Regionaal TrainingsCentrum) windsurfen in Almere. Hier train ik 3 keer per week onder leiding van een vaste trainer/coach, zowel slalom, BicTechno als windfoilen.
Ik doe mee aan nationale- en internationale wedstrijden en presteer hier goed (o.a. gold fleet op WK T293 Cadíz, finale Super-8 Tarifa en 1e op Dam-X en Realtrip 2019).
Mijn uiteindelijke doel is het halen van de (jeugd) Olympische spelen.

Surfen is mijn grootste passie en doe dit het liefst. Ik heb van het NOC-NSF een LOOT-status gekregen vanwege mijn internationale prestaties. Dit houdt in dat ik roostervrij mag zijn van school voor trainingen en wedstrijden en zoveel mogelijk met mijn sport bezig kan zijn.

Afgelopen winter is bekend gemaakt dat in 2024 de Olympische klasse wordt vervangen door het windfoilen. Windfoilen is met een vleugelconstructie vliegen boven het water in plaats van over het water en maakt de surfsport een stuk spectaculairder.
Op dit moment heb ik nog niet de juiste spullen omdat deze nieuwe klasse een one-design wordt, namelijk de IQfoil. Om op deze spullen te kunnen trainen en wedstrijden te surfen zal ik deze set aan moeten schaffen en daarvoor ben ik op zoek naar mensen/bedrijven die het leuk vinden om mij hiermee te helpen. In ruil voor sponsoring kan ik promotie maken voor dit bedrijf. Elke bijdrage is welkom!

Met surfende groet,
Skip Brüll.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
RTC Almere centraal
Sportresultaten:
1st The Real Trip Makkum
1st DAM-X Brouwersdam
goldfleet Worlds T293 Puerto Cherry Spain
2nd IQfoil youth-event Almere
Deelname Formula Foil Worlds Silvaplana Zwitserland
Ambitie:
eerste worden op de (jeugd)olympische spelen.
Aantal Trainingsuren:
12
Website: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Ik wil de beste worden in de nieuwe Olympische discipline windfoilen. Dit...

Succesvol
100%
Gehaald
€2.000,00
opgehaald
0
dagen over

Ik wil de beste worden in de nieuwe Olympische klasse voor het...

Afgerond
0%
Gehaald
€0,00
opgehaald
0
dagen over