Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Naomi Seine

Discipline:
Schaatsen - Kunstrijden
Provincie:
Overijssel
Over mij:
Kunstschaatsen is meer dan een sport

Mijn naam is Naomi Seine en ik ben 9 jaar oud. Mijn passie is kunstschaatsen en mijn droom is om de beste te worden.

Ik zette mijn eerste stappen op het ijs toen ik 5 jaar was. In Bathmen was tijdens de winter de ijsbaan open en daar zag ik een meisje mooie figuren en pirouettes maken. Ik wist toen al, dit wil ik ook. Kort daarop heb ik een aantal proeflessen gevolgd bij DIJC Deventer en mocht ik al mee doen aan de Ice show. Vanaf dat moment kwam ik er achter dat ik het prachtig vond om te schaatsen voor een publiek en daarna kwam ik al vrij snel bij de wedstrijdgroep. Samen met de andere meiden hebben wij individueel en met het team mooie prijzen gewonnen.

Helaas sluit de ijsbaan in Deventer tijdens de zomerperiode. De mogelijkheid om door te schaatsen in Utrecht greep ik met beide handen aan. Het jaar daarop waren de ijs uren iets minder en kwam ik bij toeval in de trainingsgroep van FSA (Figure Skating Amsterdam). Na een aantal trainingen wist ik dat deze manier van trainen heel goed bij mij past en heb ik mijn ouders kunnen overtuigen om daar te gaan trainen.

Mijn trainers Nathali en Valeri Kornienko hebben het afgelopen jaar keihard met mij gewerkt aan sprongen, pirouettes, passen en off-ice trainingen tijdens de corona lock-down. Het mooiste om te trainen vind ik de sprongen. Ik spring momenteel de axel en een aantal dubbele sprongen en komend seizoen wil ik ook de dubbele axel springen op het ijs.

Momenteel train ik 2 keer in de week in Amsterdam en heb ik 1x in de week off-ice training online. In overleg met de trainers ga ik vanaf deze week starten met street-dance om mijn coördinatie te verbeteren. Ik heb hier heel veel zin in, ook omdat ik dit samen met een vriendin kan doen.

Ook kijk ik erg uit naar het moment dat er weer wedstrijden kunnen plaats vinden. Het allermooiste is het schaatsen van mijn kür op mooie muziek, op een ijsbaan helemaal voor mezelf.

Kunstschaatsen brengt veel kosten met zich mee en deze zullen in de loop van de tijd alleen maar toenemen. Om op dit niveau te blijven trainen, vraag ik u of u mij wil steunen in de kosten voor:
-Trainingskosten
-Off-ice training
-Kür training
-Nieuwe schaatsen met springijzers voor dubbele sprongen
-2 weken trainingskamp
-Reis- en vervoerskosten
-Kleding
-Lidmaatschap Street-Dance
-Inschrijfkosten wedstrijden
-Overige materiaal kosten

Ik ben heel blij dat Talentboek mij deze ruimte en ondersteuning geeft om mijn sport met veel plezier, doorzettingsvermogen en visie te kunnen voortzetten.

Zodra er weer wedstrijden zijn, dan bent u natuurlijk van harte welkom!!

Naomi Seine
Geslacht:
Vrouw
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
Weet Niet
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
FSA (Figure Skating Amsterdam)
Sportresultaten:
Nog niet van toepassing
Ambitie:
Ultieme droom deelname Olympische spelen
Voor nu Nederlands Kampioen
Aantal Trainingsuren:
10
Website: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn naam is Naomi Seine en ik ben 9 jaar oud. Mijn passie is...

Afgerond
64%
Gehaald
€1.275,00
opgehaald
0
dagen over