Kyan & Luca Klijzing

Discipline:
Autosport - Kart
Provincie:
Flevoland
Over mij:
Wij zijn Kyan en Luca Klijzing, een tweeling van 11 jaar oud en wij karten in de Parolin Rocky klasse. op 7 jarige leeftijd zette onze vader ons in een kart en sindsdien willen we niets anders. Sinds 2019 trainen hebben we van een hobby onze sport gemaakt, trainen we elk weekend, reden meerdere clubraces en analyseren videobeelden en data om beter te worden. Dit jaar rijden we voor het eerst mee in het Nederlands Kampioenschap 4takt. Om onze droom na te jagen, namelijk Nederlands Kampioen worden. Op dit moment staat Kyan 1e en Luca 2e in zowel het algemeen- als ook het rookie-klassement. Wat ons uniek maakt is dat we elkaar gunnen te winnen en hierdoor samen naar voren rijden, zonder elkaar zouden we niet zo ver zijn gekomen en zo hoog staan in het klassement.

Als we niet op de kartbaan of op school (in groep 8) zijn, trainen we op de ideale lijn in de playseat op de ps4, of racen we buiten op onze step, fiets of skelter. Gezien het succes van dit jaar willen we graag doorstromen naar de volgende, snellere klasse. Echter, vraagt de kartsport een groter budget dan vele andere sporten. Om deze reden zijn wij op zoek naar sponsoren middels dit platform.
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
LucKy Karting
Sportresultaten:
NK #1 dagresultaat: Kyan 1e, Luca 2e
NK #2 dagresultaat: Kyan 2e, Luca 1e
NK #3 dagresultaat: Kyan 2e, Luca 1e
Tussenklassement: Kyan 1e , Luca 2e (algemeen en rookie)
Ambitie:
Ultieme droom is formule 1 coureur worden. De eerste stap daarnaartoe is Nederlands Kampioen worden. Wat we volgend jaar dan willen doortrekken naar ook Europees en Wereld niveau.
Aantal Trainingsuren:
12
Facebook: Instagram: Video url:
Unable to load tooltip content.