Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Joren Oldenhof

Discipline:
Triathlon
Provincie:
Noord-Holland
Over mij:
Mijn naam is Joren Oldenhof en ik ben 16 jaar oud. Twee jaar geleden ben ik begonnen met triatlon. Daarvoor deed ik vanaf mijn zesde met veel plezier aan wedstrijdzwemmen. Omdat mijn oudere broer en zus aan een triatlon hadden meegedaan en hun verhalen daarover hoorde werd ik enthousiast om het ook eens te proberen. Ik ben lid geworden bij Oceanus triatlon in Aalsmeer, waarbij ik gelijk in de selectie kwam en ik 8 uur per week trainde. In de afgelopen twee jaar toonde ik veel progressie, waardoor ik uiteindelijk in Oktober 2020 bij het RTC (Regionaal Trainings Centrum) Alkmaar mocht aansluiten.

Triatlon is mijn passie geworden, ik zit nu in 5 Havo en probeer school en sport zo goed mogelijk te combineren. Voor mijn sport train ik natuurlijk erg vaak, nu gemiddeld 16 tot 20 uur per week.

In de afgelopen twee jaar heb ik meegedaan aan onder andere: NK triatlon, NK duathlon en NK wedstrijdzwemmen. Volgend jaar wil ik in de top 10 eindigen op het NK triatlon en meedoen aan meerdere buitenlandse wedstrijden.

Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
RTC
(sport)Status:
Belofte
Sportclub:
RTC Alkmaar
Sportresultaten:
2019 NK Triathlon jeugd (12-15 jaar) 7e
2019 NK Duathlon jeugd (12-15 jaar) 4e
2020 NK Triathlon junioren (16-19 jaar) 17e
Ambitie:
Dit jaar wil ik bij de top 10 op het NK Triathlon komen bij de junioren. En in de komende vier jaar mezelf plaatsen voor meerdere internationale wedstrijden.
Aantal Trainingsuren:
16-20
Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel


Mijn donatiedoel is geld inzamelen om betere trainingsmiddelen te kunnen...

Afgerond
29%
Gehaald
€215,00
opgehaald
0
dagen over