Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Lukas Stiefelhagen

Discipline:
Autosport - Kart
Provincie:
Utrecht
Over mij:
Ik ben Lukas (13 jaar), (huur)kartracer. Op Insta en Facebook ben ik te vinden als @lsgofast. In de Kerstvakantie van 2019/2020 stapte ik voor het eerst in een kart en was meteen verkocht! Ik ben kort daarna aan een basiscursus karten begonnen, die ik uiteindelijk afsloot als snelste van de groep. Na de eerste Corona lockdown ben ik verschillende indoor en outdoor banen gaan verkennen. Trainers geven aan dat ik talent heb; over mezelf ga ik dat natuurlijk niet zeggen. Maar ik heb de smaak wel serieus te pakken! Dit jaar ga ik het volledige officiële KNAF NK Huurkarts (NKH, 12 wedstrijden) rijden. In augustus vorig jaar heb ik al aan een losse NKH wedstrijd meegedaan om wat ervaring hiermee op te doen. Toen behaalde ik de derde plaats bij de 'rookies'. Karten is echt mijn passie geworden, ik ben erg gefocust en heb duidelijke doelen. Naast mijn school (VWO) steek ik al mijn tijd en energie in het karten. Ik heb andere sporten afgezegd zodat ik me volledig hierop kan richten. 2020 was natuurlijk een heel lastig jaar om te starten met een nieuwe sport. Door alle Corona maatregelen heb ik niet het programma kunnen volgen dat we voor ogen hadden. Maar dit jaar wil ik er volledig voor gaan! En ik zoek daarbij sponsors om mij te ondersteunen in mijn verdere ontwikkeling! Zou u mij willen helpen om mijn doelen te bereiken?
Geslacht:
Man
Aangepast sporter:
Nee
RTC-CTO-NTC:
NEE
(sport)Status:
Bondsstatus
Sportclub:
KNAF
Sportresultaten:
1e jaar - 2020:
- 4 februari: Eerste kartles bij The Maxx Veenendaal.
- 23 mei: Tweede tijd ooit in de RT8 karts op het outdoor circuit van Kartcentrum Lelystad.
- 11 juni: Tweede tijd ooit op het indoor circuit van The Maxx Veenendaal.
- 8 juli: Basiscursus afgesloten als snelste van de groep.
- 15 augustus eerste wedstrijd gereden: NK Huurkarts KIDs race op het outdoor circuit van Kartbaan Oldenzaal, P5 in de A Finale (P3 bij de 'rookies' !) + beker voor de snelste rondetijd (21 deelnemers).
- 4 oktober tweede wedstrijd gereden: KWM Club Race op het indoor circuit van Van den Ende Racing Inn Poeldijk, P8 in de A Finale (71 deelnemers).
- 12 december derde wedstrijd gereden: Club-racetraining van Den Hartog Racing op het indoor circuit van The Maxx in Veenendaal, P3 in de A Finale (21 deelnemers).
- 12 december vierde wedstrijd gereden: 2-uurs racetraining in teamverband op het outdoor circuit van Kartcentrum Lelystad, P3 (19 deelnemende teams).
Ambitie:
- Doel 2021: Kampioen 'rookies' klassement worden in het NK Huurkarts, en een podiumplek in het overall klassement.
- Doel 2022: Overstap maken naar een outdoor klasse met een eigen kart.
- Langere termijn doel: De autosport bereiken.
- Ambitie: Iets gaan betekenen in de verduurzaming van de kart- (en auto)sport !
- Ultieme droomdoel: Formule E rijden ...
Aantal Trainingsuren:
8
Website: Facebook: Instagram:
Unable to load tooltip content.
Mijn Donatiedoel